LRF leader için misina marka tavsiyesi

mehmett23

Üye
Tepki
29
Ödül
23
İstanbulda lrf avı yapıyorum genelde izmarit arada istavrit iskorpit ve henüz denk gelmese de karagöz ama çok istisna ağırlıklı izmarit diyebilirim. Bu zamana kadar hep mono kullandım ama artık gerek hissiyat gerek erim açısından ip misina alacak kadar piştiğimi düşünüyorum.İp misina olarak kendo dynema 4x misinaya karar verdim malum fiyatlar pek iyiye gitmiyor. Esas soracağım soru leader için hangi mono misinayı alayım powerline ultra soft misinayı düşünüyorum 0.16 ya da 0.14 arasında kaldım.Hangisi daha uygun olur? Ve başka marka öneriniz var mı?

Bence powerline ultra soft gayet yeterli bence. Ben sahsen krokodil kullaniyorum 0.25 , spinde de krokodil 0.40 veya 0.50 kullaniyorum . Tavsiye ederim her turlu dugume geliyor ve bence saglam. Lrf setlerinde en dusuk 0.25 kullaniyorlar. 0.16 capari misinasi, cok ince olur hemen gam yapar . Ama daha avci olacagi kesin . Ben de istavrit gibi avlarda deneyecegim .

Son düzenleme:
İstanbulda spin için 0.40-0.50 bence oldukça fazla 0.50 misina ile 5-6 kilo lambuka tutuyorlar ben spinde 0.27 kullanıyorum lrf de ne kadar ince o kadar iyi özellikle istanbulda 0.20 nin bile kalın olduğunu düşünüyorum.

LRF de çoğunlukla 0,16 nadiren 0,20 kullanıyorum. LRF de 0,14 ve ,012 kullandığım zamanlar 0,20 den daha fazla.
fiyatlar konusunda haklısınız. ama kendo DYNEMA tavsiye etmiyorum. bütçenize uygun başka bir ürün bakın derim.

İstanbulda spin için 0.40-0.50 bence oldukça fazla 0.50 misina ile 5-6 kilo lambuka tutuyorlar ben spinde 0.27 kullanıyorum lrf de ne kadar ince o kadar iyi özellikle istanbulda 0.20 nin bile kalın olduğunu düşünüyorum.
Baliklar gormuyor spinde 0.50 yi . Ben Bodrumda levrek yakaladim 3 kg . Ama lrf de istavrit icin 0.16 kullanilabilir.

Back