LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

Aynı durumdayım jigle bir kere 8-9 tane gümüş aldım o da erdek'in bir köyünde bunun dışında istanbul'da hep fiyasko senenin 5-10 günü erdek'de tutarız diye biriktiriyoruz resmen. Yine ne varsa silikonda var facebook gruplarında "efsane istavrit avcısı, mırmır katili" gibi etiketleri görüp yine gaza gelmem inşallah 🙁
gece majorcraft jigpara all glow ile kamışı dik tutup dikine 3 vuruş yapıp sarıyorum, balık var ise 1 saatte hatrı sayılır istavrit alıyorum.
hatta istavrit için hiç silikon kullanmıyorum. tabi bu durum bölge saat ve mevsime göre değişiyor.balığın seyrek olduğu dönemler silikon daha garanti bir çözüm.

Hadi bakalım All glow mu alsak ne yapsak 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

@umitdulger Lrf kamış için çanta kutu bazuka benzeri birşey bakıyorum
Aşağıdaki ürün çok hoşuma gitti ama piyasada yok
Sağlam gibi gözüküyor
Alternatif önerebilirmisin

4949352943633.jpg

Ben de geçenlerde kendo'nun buna benzer bir çantasını gördüm ama stok bulamamıştım. Biraz daha detaylı araştırmak lazım, fiyatı da gayet uygundu. Farklı alternatiflere de bir bakalım abi.

(link)

(link)

Bazuka ve çanta olarak uygun fiyatlı alternatifler bunlar var abi. Biraz daha kaliteli birşeyler de denk gelirse paylaşırım.

Vuruşları sert hareketlerle mi yoksa nispeten daha mı yumuşak yapıyorsunuz ? Aynı jigin 7 gr olanından bende de vardı değişik bir aksiyon deneyim derken aksiyonun kralını yapıp dibe taktım 😢
geçmiş olsun yazık olmuş 🙂
yok ya küçük yumuşak hareketler, hissettiğim kadarı ile balık hareket sonrası jig dibe çökerken hamle yapıyor zaten.

@umitdulger Lrf kamış için çanta kutu bazuka benzeri birşey bakıyorum
Aşağıdaki ürün çok hoşuma gitti ama piyasada yok
Sağlam gibi gözüküyor
Alternatif önerebilirmisin

4949352943633.jpg
Çok güzelmiş... Kendo un yeni serileri postüp denen kalın mukavva kartonlardan yapılmış. Pvc boru ya göre yarı yarıya daha hafif ammavelakin birkaç kere ıslanırsa formunu kaybeder mi bilmiyorum. Ben şimdilik proje tüpü kullanıyorum 🙂 hoş buda tek kamış için çok geniş iç hacimli oldu... Kafama göre birşey bulursam proje tüpünü satarım artık 😀

Çok güzelmiş... Kendo un yeni serileri postüp denen kalın mukavva kartonlardan yapılmış. Pvc boru ya göre yarı yarıya daha hafif ammavelakin birkaç kere ıslanırsa formunu kaybeder mi bilmiyorum. Ben şimdilik proje tüpü kullanıyorum 🙂 hoş buda tek kamış için çok geniş iç hacimli oldu... Kafama göre birşey bulursam proje tüpünü satarım artık 😀

Bir tür kapaklı çanta gibi o yüzden hoşuma gitti,
Hem şık hem kullanışlı gözüküyor
Muhtemelen eski bir ürün yurtdışı sitelerde falan da göremedim 🙁
Bazuka güzel sağlam oluyor ama kullanışlı olmuyor sevmiyorum
Fermuarlı tercih edeceğiz mecburen

Remixon ile idare edeceğiz artıkın 😀

Bir tür kapaklı çanta gibi o yüzden hoşuma gitti,
Hem şık hem kullanışlı gözüküyor
Muhtemelen eski bir ürün yurtdışı sitelerde falan da göremedim 🙁
Bazuka güzel sağlam oluyor ama kullanışlı olmuyor sevmiyorum
Fermuarlı tercih edeceğiz mecburen

Remixon ile idare edeceğiz artıkın 😀
Geçen gün remixon a baktım abi. Hafif ve kullanışlı ama bana 70 TL fiyat çok geldi açıkçası... 120 cm Di sanırım

Aynı durumdayım jigle bir kere 8-9 tane gümüş aldım o da erdek'in bir köyünde bunun dışında istanbul'da hep fiyasko senenin 5-10 günü erdek'de tutarız diye biriktiriyoruz resmen. Yine ne varsa silikonda var facebook gruplarında "efsane istavrit avcısı, mırmır katili" gibi etiketleri görüp yine gaza gelmem inşallah 🙁

İyi güzelde silikonları ispariler haşat ediyor, jigin en güzel yanı ispariden etkilenmiyor.

Back