Görmemişin lüferi olmuş. Jiglere ve sahtelere inanmayan biri olarak ilk atışımda geldi. Zargana falan denk gelirse diye ve hep silikonla avlandığımdan jig deneyim aksiyon deneyim demiştim. Yer büyükçekmece. Crazee ajimeba, alaris20, daiwa 4x ip, 5 gram savage gear turkish zebra mix. Bu forumda sayesinde lrfye başladım ve bu sene çok keyifli avlar yaptım. Bu da çilekli kreması oldu. Bir de fujin ziggye atlayan çılgın hani balığı vardı.
Görmemişin lüferi olmuş. Jiglere ve sahtelere inanmayan biri olarak ilk atışımda geldi. Zargana falan denk gelirse diye ve hep silikonla avlandığımdan jig deneyim aksiyon deneyim demiştim. Yer büyükçekmece. Crazee ajimeba, alaris20, daiwa 4x ip, 5 gram savage gear turkish zebra mix. Bu forumda sayesinde lrfye başladım ve bu sene çok keyifli avlar yaptım. Bu da çilekli kreması oldu. Bir de fujin ziggye atlayan çılgın hani balığı vardı.
Teşekkür ederim kaan inanki ben de beklemiyordum. Büyükçekmece gibi çok sığ bir yerde hem de jigle ilk atışta Allah bazen yürü ya kulum diyor ya işte öyle bir andı😀 çocuk gibi sevindim.Tebrik ederim Görkem, avların daim olsun. senin lüfer yakalamak için spine geçmene gerek yokmuş 🙂
Hamsiler iyi de diğerleri yaprak değil mi?Trabzon da lrf ile umduğumu bulamamıştım.Bu sebeple biraz ara vermiştim balığa.Uzun bir aradan sonra akşam 8 gibi tekrar gittim ve bu balıklar nasip oldu( 2 kişiydik )
116567 dosyayı görüntüle