LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

Dün yeni kurduğum takımla ilk lrf denememi yaptım. 19.00-21.00 arası boğaz; hedef balık iri istavritti, 1 ufak aldım. Başka da olmadı. Zamanla öğreneceğiz.

Diaflash Ax 225cm 2-10gr
Stradic 1000Hg
Whiplash 0.06mm

IMG_8195.JPG

IMG_8197.JPG

Arkadaşlar Yalova iskelede mırmır olduğunu gördüm. Hem de yem ile tutulduğunu. Dün gece isome berkley bendo denedim tık yok. Nasıl bir teknik taktik yapmam lazım? Az öncede kumda 3lü gruplarla gezdiklerini de gördüm. Balık var, canlı yemle alınıyor, silikonla nasıl alıcam balığı? Özel bir aksiyon tavsiyeniz var mı?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben yem kumların üzerinde gezecek şekilde çok yavaş sarım arada çok hafif tasmalarla aldım bu yaz. Ama tabi ustalar daha iyi bilir.

Arkadaşlar bir not düşeyim; gece berkleyin new penny rengi hani o sarı turuncu simli olanı çok vuruş alıyor. Diğer renkleri motor oil ve camo ile gece ay ışığında vuruş alamadım. Vuran balıklar küçük lidakiler onun için tam kapamıyor zokayı fakat akşam bir tanesini boşluk verdirerek almayı becerdim baktım küçük geri saldım.O kadar vuruştan bir iskorpit bir çupra ve birde irileşmiş eşek isparozum var yaklaşık bir haftadır. Siz gece berkleyin hangi renginden verim alıyorsunuz? Ben new penny den başkasına gece vuruş alamıyorum. image.jpg

Back