LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

Körfezde başladıysa istanbulda da bir hafta içinde başlar. ama havaların bu şekilde bir hafta devam etmesi lazım.
Malesef yine düşüyor sıcaklık ama artık deniz suyu ısınmaya başladı. Sizden haber bekliyoruz

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Malesef yine düşüyor sıcaklık ama artık deniz suyu ısınmaya başladı. Sizden haber bekliyoruz

ben tembellik yapıp milleti kolaçan ediyorum balığa giden arkadaşlardan haber bekliyorum 🙂 aslında ev denize 10 dk yürüme mesafesinde ama nedense içimde hala balık olmadığına dair bir his var. zaman zaman kıyıya yürümeye iniyorum kefalleri pek göremiyorum. ne zaman ki kıyılarda kefalleri görürüm o zaman suyun ısındığını anlıyorum.

ben tembellik yapıp milleti kolaçan ediyorum balığa giden arkadaşlardan haber bekliyorum 🙂 aslında ev denize 10 dk yürüme mesafesinde ama nedense içimde hala balık olmadığına dair bir his var. zaman zaman kıyıya yürümeye iniyorum kefalleri pek göremiyorum. ne zaman ki kıyılarda kefalleri görürüm o zaman suyun ısındığını anlıyorum.
Gezinmeye başladılar kefaller

Bu lrf den sonra arkadaş gibi bende bayağı yatırım yaptığım surf disiplini bıraktım🙂 neredeyse öyle bekliyorlar ekipmanlar .
Lrf de ne olacak 2 slikon alır denetim dedim şu bu derken dünyanın parasını verdik .
Bulunduğum yerde farklı tur balık çok . Ancak kefalleri nasıl yakalayamaz sanki slikon pek rağbet etmiyorlar .
Tetrawork 48 aldım her balıkta ise yarıyor diye (zebra glow) akşamda kullanırım diye heralde bugün yarın elimde olur .
Başka önereceğiniz bir yol var mi .
Gerçi bu tetra work nasıl kullanılıyor onu da bilmiyorum .
Fikir paylaşımda bulunanlara minnettar olurum

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu lrf den sonra arkadaş gibi bende bayağı yatırım yaptığım surf disiplini bıraktım🙂 neredeyse öyle bekliyorlar ekipmanlar .
Lrf de ne olacak 2 slikon alır denetim dedim şu bu derken dünyanın parasını verdik .
Bulunduğum yerde farklı tur balık çok . Ancak kefalleri nasıl yakalayamaz sanki slikon pek rağbet etmiyorlar .
Tetrawork 48 aldım her balıkta ise yarıyor diye (zebra glow) akşamda kullanırım diye heralde bugün yarın elimde olur .
Başka önereceğiniz bir yol var mi .
Gerçi bu tetra work nasıl kullanılıyor onu da bilmiyorum .
Fikir paylaşımda bulunanlara minnettar olurum

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tetraworks zebra glow ile kefal yakalayan bir abim var bana denk gelmedi, ben genelde attıktan sonra orta suya inmesini bekliyorum yavaş batan bir sahte, yavaş sarım ve küçük tasmalar atarak sarıyorum.

aksiyon için örnek video :

Abi ben bu kasim-aralikta 10gr kursun (su ustu) & yemli hirsizli takimla akinti burnunda cinekop ve sarikanat cektim tasmalamak daha kolay oldugu icin mi bilmem ama surf kamisla atanlardan cok daha fazla balik aldim her gittigimde

Merhaba arkadaşlar can sıkıntısından son anda karar verip tek basima gittiğim av süper keyifli geçti merada da kimse yoktu son anda kaçanlar geri iade edilenler kedilerin kaptıklarından sonra bana yarım kilo istavrit kaldı
Yer:Maltepe dolgu alanı 22:00-01:00
Kamis:major craft truzer 0,6-14
Makina:Shimano stradic 1000 hgn
İp😛ower pro 0,08 mm
Silikon:berkley baby sardine isome l renkler natural camo beyaz

IMG_7666.JPG

Back