LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

Merhaba arkadaşlar can sıkıntısından son anda karar verip tek basima gittiğim av süper keyifli geçti merada da kimse yoktu son anda kaçanlar geri iade edilenler kedilerin kaptıklarından sonra bana yarım kilo istavrit kaldı
Yer:Maltepe dolgu alanı 22:00-01:00
Kamis:major craft truzer 0,6-14
Makina:Shimano stradic 1000 hgn
İp😛ower pro 0,08 mm
Silikon:berkley baby sardine isome l renkler natural camo beyaz

56776 dosyayı görüntüle
Çok güzel av olmuş abi ellerine sağlık niceleri rastgelsin.

Merhaba arkadaşlar can sıkıntısından son anda karar verip tek basima gittiğim av süper keyifli geçti merada da kimse yoktu son anda kaçanlar geri iade edilenler kedilerin kaptıklarından sonra bana yarım kilo istavrit kaldı
İp😛ower pro 0,08 mm

56776 dosyayı görüntüle
Tebrikler Bahadır güzel balıklar almışsın. bende geçen gece indim lrf kamışını alayı unuttum çok üzüldüm böyle olunca av yapamadan döndüm. aslında çok gitmek istiyorum bakalım bu hafta da gidemeyeceğim anlaşılan.

Lrf yapmaya gidip kamisi unutmak 🙂 aşıkmısin hayırdır 🙂
sorma bacanak dedi benim arabayla inelim malzemeleri aldım spin kamışı da aldım LRF kamışı unuttum 🙁 zaten o nedenle de çok durmadım. bu gecede beykoza geçiyoruz yoksa aklımda Maltepe vardı 🙁 neyse artık önümüzdeki maçlara bakacağız çok özledim balık tutmayı elimiz balık koksun.

Tebrikler. Yeni sezon iyi gececek gibi.
İp😛ower pro 0,08 mm

56776 dosyayı görüntüle

Selamlar
Cengiz balıkçılığa gittim bugün kendo 5 gr babyjig almaya yokmuş. Onun yerine savagear 3 lü set aldım inş iş yapar. Glow özellikliymiş bakalım

Dosyalar

• 1494688261830-1836859470.jpg
    1494688261830-1836859470.jpg
    24.9 KB · Okunma: 608
Back