Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

omerfaruk

Aktif Üye
Adı
Ömer Faruk
Selamlar
Cengiz balıkçılığa gittim bugün kendo 5 gr babyjig almaya yokmuş. Onun yerine savagear 3 lü set aldım inş iş yapar. Glow özellikliymiş bakalım
Bende de var. Kendodan daha kaliteli oldugu kesin. Cok fazla denemedim. Fakat internette saglam balik alanlarin videolari var.

metinmermer

Aktif Üye
Adı
metinmermer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu lrf ile hangi bölgelerde avlanmak daha doğru acaba istanbul anadolu yakasında gerçi daha birkaç haftadır gidiyorum siftahım yok yanlışmı yapıyorum anlamadım ki

Ahmet Çevik

Aktif Üye
Adı
Ahmet Çevik
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Bugün Unkapanı tarafında bi deneyeyim dedim aracı çektiler. 2 dk iş stresinden uzaklaşayım dedim işten erken çıktım. Sen misin deneyen? İstanbul üstüme çullandı. Aracı çekmişler almaya giderken para çekmek için bankamatiğe gittim kartı yuttu. Artık otoparkın hesabına para geçtim internet bankacılığından ancak öyle çıkabildim. Bu şehirde hobin olacaksa bile sağlam sinirlerin olmalı. Strese dayanıklı olmalısın. Eğer bunlar yoksa hiç hobiniz olmasın ev iş arasında ölümü bekleyin.

metinmermer

Aktif Üye
Adı
metinmermer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Aynen katılıyorum dragosa diye indim rahmanlarda park yeri bulabildim. Hafta sonu sahilde balık işi rezillik gerçekten.
Bu arada savagear babyjig le 1 istavrit tuttum nihayet 1 2 de vuruş aldım. Balık bollaşırsa iş yapar gibi geldi bana

yayan

Üye
Adı
Yilmaz kartal
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Istanbul'da gerçekten balık ve araba olayı sıkıntı. Sırf bu araba park mevzusu ve dip dibe olta sallama olayı yüzünden kısır bir mera olmasına rağmen büyükçekmece Gürpınar tarafını tercih ediyorum. Balık tutamasam da rahat rahat olta sallayıp kafamı dinliyorum.

Ahmet Çevik

Aktif Üye
Adı
Ahmet Çevik
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Yahu yap otoparklarını madem büyükşehirsin biz de otopark varken gidip ne idüğü belirsiz yerlere bırakmayalım arabalarımızı. Bırakırsak o zaman çek.resmen "stres atmak senin neyine defol git evine bi daha da adım atma dışarıya ev-iş neyine yetmiyor? "Manasında işliyor herşey.

selçukbey

Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yahu yap otoparklarını madem büyükşehirsin biz de otopark varken gidip ne idüğü belirsiz yerlere bırakmayalım arabalarımızı. Bırakırsak o zaman çek.resmen "stres atmak senin neyine defol git evine bi daha da adım atma dışarıya ev-iş neyine yetmiyor? "Manasında işliyor herşey.
Geçmiş olsun, can sıkıcı gerçekten. Bu arada, motosiklet candır ;)