LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

Selamlar
Cengiz balıkçılığa gittim bugün kendo 5 gr babyjig almaya yokmuş. Onun yerine savagear 3 lü set aldım inş iş yapar. Glow özellikliymiş bakalım
Bende de var. Kendodan daha kaliteli oldugu kesin. Cok fazla denemedim. Fakat internette saglam balik alanlarin videolari var.

Bu lrf ile hangi bölgelerde avlanmak daha doğru acaba istanbul anadolu yakasında gerçi daha birkaç haftadır gidiyorum siftahım yok yanlışmı yapıyorum anlamadım ki

Bugün Unkapanı tarafında bi deneyeyim dedim aracı çektiler. 2 dk iş stresinden uzaklaşayım dedim işten erken çıktım. Sen misin deneyen? İstanbul üstüme çullandı. Aracı çekmişler almaya giderken para çekmek için bankamatiğe gittim kartı yuttu. Artık otoparkın hesabına para geçtim internet bankacılığından ancak öyle çıkabildim. Bu şehirde hobin olacaksa bile sağlam sinirlerin olmalı. Strese dayanıklı olmalısın. Eğer bunlar yoksa hiç hobiniz olmasın ev iş arasında ölümü bekleyin.

Istanbul'da gerçekten balık ve araba olayı sıkıntı. Sırf bu araba park mevzusu ve dip dibe olta sallama olayı yüzünden kısır bir mera olmasına rağmen büyükçekmece Gürpınar tarafını tercih ediyorum. Balık tutamasam da rahat rahat olta sallayıp kafamı dinliyorum.

Yahu yap otoparklarını madem büyükşehirsin biz de otopark varken gidip ne idüğü belirsiz yerlere bırakmayalım arabalarımızı. Bırakırsak o zaman çek.resmen "stres atmak senin neyine defol git evine bi daha da adım atma dışarıya ev-iş neyine yetmiyor? "Manasında işliyor herşey.

Yahu yap otoparklarını madem büyükşehirsin biz de otopark varken gidip ne idüğü belirsiz yerlere bırakmayalım arabalarımızı. Bırakırsak o zaman çek.resmen "stres atmak senin neyine defol git evine bi daha da adım atma dışarıya ev-iş neyine yetmiyor? "Manasında işliyor herşey.
Geçmiş olsun, can sıkıcı gerçekten. Bu arada, motosiklet candır 😉

710be7fe7a8aca580faf3d8a0edfd943.jpg

3d509361b6908a1cb3d5d737fc23435f.jpg

299ea9fb77dec95f80a9fbe6a77cfab1.jpg

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back