LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

Herkese merhaba. Dün geceki anadolu yakasi bogaz lrf avım. Akıntı biraz fazlaydı. Jigheadi dipletmek buyuk bir sorundu ama dibi bulduğum her seferde ya balık aldım ya da kaçırdım. Lrf ile ufak bir istavrit bile buyuk heyecan yasatiyor. Lrf nin guzel taraflarindan biriside bu sanirim. 18 parca kovamda. 10a yakin kacan var. 3 5 tanede ufak oldugu icin ben iade ettim.
Kamış savage gear 2.10 0.5-7gr
Makine okuma inspira 20b
Misina daiwa j braid 0.06, leader 0.18 mono
Silikon isome marukyu, berkley baby sardine
Jighead 1.5-3gr aralığında
Herkese rastgele.
Tebrikler,nasibinizi almışsınız.

Herkese merhaba. Dün geceki anadolu yakasi bogaz lrf avım. Akıntı biraz fazlaydı. Jigheadi dipletmek buyuk bir sorundu ama dibi bulduğum her seferde ya balık aldım ya da kaçırdım. Lrf ile ufak bir istavrit bile buyuk heyecan yasatiyor. Lrf nin guzel taraflarindan biriside bu sanirim. 18 parca kovamda. 10a yakin kacan var. 3 5 tanede ufak oldugu icin ben iade ettim.
Makine okuma inspira 20b
Herkese rastgele.
Tebrikler güzel bir av olmuş.

Makine okuma inspira 20b
Herkese rastgele.

Tebrikler. Kullandığınız savagear kamış tubular uçlu mu acaba? Uç kısmı solid olduğu için mi boyalı yoksa gece belli olsun diye mi anlayamadım 🙂

Tebrikler. Kullandığınız savagear kamış tubular uçlu mu acaba? Uç kısmı solid olduğu için mi boyalı yoksa gece belli olsun diye mi anlayamadım 🙂
Tesekkur ederim. Evet tubular uçlu. Solid değil. Uc kısmının farkli renkte olmasi gece daha rahat gorunmesi icin sanırım. Özellikle balık ilk hamleyi yaptığında kamış bukulunce direkt görebiliyorsunuz. Bir de bana soyle bir faydası da oluyor. Gece bir meradan digerine yürürken karanlikta kamisin uzakligini daha rahat anlıyorum. Kamisin ucunu sağa sola carpmiyorum. Ama kamisin geri kalani ile ayni renk olsaydi bu bahsettigim seyler acisindan farkli bir sonuc mu cikardi emin degilim.

a317193e2d190b7a91d612c82c8983bf.jpg

Akşamki avımdan bir kare dişliler daha meralarda balık sürekli yer değiştiriyor. Ona rağmen yeteri kadar tutabildim şükür.

Kullanılan ekipmanlar;

Kamış: Jackson Ocean Gate JOG 703 ULL AJ 0.8-10 g.
Makine: Quantum throttle TH10
İp: Sunline Super PE 0.4
Leader: Vega F-TEC 0.14 (fluorocarbon)
Jighead: Cultiva 2 g.
Yem: Jackson staple fry long GLW

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

a317193e2d190b7a91d612c82c8983bf.jpg

Akşamki avımdan bir kare dişliler daha meralarda balık sürekli yer değiştiriyor. Ona rağmen yeteri kadar tutabildim şükür.

Kullanılan ekipmanlar;

Kamış: Jackson Ocean Gate JOG 703 ULL AJ 0.8-10 g.
Makine: Quantum throttle TH10
İp: Sunline Super PE 0.4
Leader: Vega F-TEC 0.14 (fluorocarbon)
Jighead: Cultiva 2 g.
Yem: Jackson staple fry long GLW

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maşallah gökhan... Bizim taraflardamıydın

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back