Cumhur bende katılmak isterim geçen seferki yerdeyse🙂
Aynı yerde olur abi. Müsait olursam ben de gelmeyi düşünüyorum.
Ercument abi bulusmayi ayarlarsak haber veririz. Ben erkenden 16 gibi geciyorum zaten.
Cumhur bende katılmak isterim geçen seferki yerdeyse🙂
Aynı yerde olur abi. Müsait olursam ben de gelmeyi düşünüyorum.
tebrikler özledik takozları gerçekten. inşallah bu sene geçen seneyi aratmaz.Lrf ile avın en güzel yani bir an gelen sürpriz , yeterince istavrit alındı fakat bu balık istavrit süper oldu uzun zamandır görmüyordum.![]()
Balık berkley gulp moto oil ile alındı jig head cultiva 1.7 gram
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tebrikler biraderim,aksiyona devam.Herkese iyi akşamlar🙂 Dere ağzında su üstüyle ilk atışı yaptıktan sonra arkadaş geldi. Yemli atacaktı. Kendisi peş peşe birkaç ispari aldıktan sonra benim lrf takımını da yemliye çevirdik🙂 Birkaç küçük barbun ve ispari de bana geldi. İspari neredeyse hiç kesmedi. Bi ara iğneli vatoz geldi, kurtarıp denize gönderdik. Sohbet muhabbet derken arkadaşın oltası 2 kere peş peşe sağlam eğildi. Akşam karanlığında nedir ne değildir derken bi baktık levrek😀
Sabah suyu tekrar yoklamaya gideceğiz inşaallah. Balıkların tamamı canlı solucanla alındı. Herkese rastgele🙂
63078 dosyayı görüntüle
63080 dosyayı görüntüle
63081 dosyayı görüntüle
63082 dosyayı görüntüle
63083 dosyayı görüntüle
63085 dosyayı görüntüle
63086 dosyayı görüntüle
Aa Toprak solucanı mı?Herkese iyi akşamlar🙂 Dere ağzında su üstüyle ilk atışı yaptıktan sonra arkadaş geldi. Yemli atacaktı. Kendisi peş peşe birkaç ispari aldıktan sonra benim lrf takımını da yemliye çevirdik🙂 Birkaç küçük barbun ve ispari de bana geldi. İspari neredeyse hiç kesmedi. Bi ara iğneli vatoz geldi, kurtarıp denize gönderdik. Sohbet muhabbet derken arkadaşın oltası 2 kere peş peşe sağlam eğildi. Akşam karanlığında nedir ne değildir derken bi baktık levrek😀
Sabah suyu tekrar yoklamaya gideceğiz inşaallah. Balıkların tamamı canlı solucanla alındı. Herkese rastgele🙂
63078 dosyayı görüntüle
63080 dosyayı görüntüle
63081 dosyayı görüntüle
63082 dosyayı görüntüle
63083 dosyayı görüntüle
63085 dosyayı görüntüle
63086 dosyayı görüntüle
Solucan derken? Kokulu mu? Glow özelliği var mi? 🙂 🙂Herkese iyi akşamlar🙂 Dere ağzında su üstüyle ilk atışı yaptıktan sonra arkadaş geldi. Yemli atacaktı. Kendisi peş peşe birkaç ispari aldıktan sonra benim lrf takımını da yemliye çevirdik🙂 Birkaç küçük barbun ve ispari de bana geldi. İspari neredeyse hiç kesmedi. Bi ara iğneli vatoz geldi, kurtarıp denize gönderdik. Sohbet muhabbet derken arkadaşın oltası 2 kere peş peşe sağlam eğildi. Akşam karanlığında nedir ne değildir derken bi baktık levrek😀
63078 dosyayı görüntüle
63080 dosyayı görüntüle
63081 dosyayı görüntüle
63082 dosyayı görüntüle
63083 dosyayı görüntüle
63085 dosyayı görüntüle
63086 dosyayı görüntüle