ben geldimmmmmm..valla dun emınle konustuk bence cok guzel hanı dıyorlarya ya x firmanın makınesi ıle bunun ne farkı var bırde 450-500 tl kazık yemıssın dıyen arkadas grupları, valla sahınle mercedes kadar fark var .
yenı alıcak veya almak ısteyenlerede tafsıye ederım..tabı butce onemlı su ekonomık sartlarda 500tl cok para evet haklılar ama bır ıkı makına alıp memnun kalmayı satıp yerıne bunu almak zaten kulluyen zarar..2 makıne değiştireceginize bunu bır kere alın tamam deyın bıtsın.
artıları benım kullanımda yasadıklarım..
1,ruzgar var ıpı bosa salın yınede kus gozu olmuyor
2-kalama ayarı mılyarılık makıneler gıbı
3-malzeme kalıtesı ust duzey ve guzel kol tutusu ve renklerı guzel
4-devır oranı cok guzel lrfde gercekten bu onemlıymıs.
5-shımano marka olması zaten ayrıca bır ozellık 🙂
yok mısına rulmanı donmedı,kus gozu yaptı,kol cevırırken ses cıkıyor,yan yattı camura battı gıbı kronık bır sorunla hıccc karsılasmadım okumadım duymadım..yapmıs adam ..
emır hocam sana verılen fıyatta mukemmel bır av yaptıgım abımız senden daha pahalıya aldı dun gercı soyledım ama aldı almıs bulundu..
ben bahadır arkadasımıza sordum hem kamısı hem makınayı alırken ıyıkıde sormusum valla nokta atıs oldu benım ıcın coookkkkk memnun mesut bahtıyarım sende cok memnun kalırsın makınadan...(mj craft solpara+ sorarepgss 2000)