LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

Güzel teklif fakat saat 21:30a kadar çalışıyorum malzemeler evde kireçburnunda oturuyorum o saatten sonra yenikapı uzak geliyor yarın çalışmasam düşünebilirdim de yarında çalıştığım için yorgunluk olur.
Gerçi metrolar sabaha kadar çalışıyor aracı hacıosmana bırakıp gelmekte var aslında yenikapıda hiç balık tutmadım merakta etmiyor değilim açıkçası.
İsterseniz telefon numaranızı verin gelebilirsem ararım bide bi arkadaş bulurum belki yanıma muhitimden.
15 20 ispari 4 5 iskorpit 30 a yakın istavrit ,LRF SKORU SURF Skoru 10 VURUŞ 0 SONUÇ yaprak dolu deniz dişli tatilde 🙂

15 20 ispari 4 5 iskorpit 30 a yakın istavrit ,LRF SKORU SURF Skoru 10 VURUŞ 0 SONUÇ yaprak dolu deniz dişli tatilde 🙂
Bizim sahilde balık kalmamış 🙂 sahteler ve silikonlar sonuç 0 tarabya da iskorpit alalım dedim boş geçmeyelim diye dibe indim bikaç küçük geldi saldım saldım 2büyük kovaya attım başka büyük gelmeyince onlarıda saldım 0 skor ile eve döndüm 02:00gibi.

Bizim sahilde balık kalmamış 🙂 sahteler ve silikonlar sonuç 0 tarabya da iskorpit alalım dedim boş geçmeyelim diye dibe indim bikaç küçük geldi saldım saldım 2büyük kovaya attım başka büyük gelmeyince onlarıda saldım 0 skor ile eve döndüm 02:00gibi.
valla yıllardır iskorpitleri salarım hemde kilo üstü bile aldığım oldu dünya kadar hepsini saldım bu sefer inat ettim alacağım onu diye salla salla gelen yok giden yok sonra dank etti karagöz eşkina için silikon renklerim sabittir hemen pembeyi çıkarttım süsledim iyice nasihat ettim bak kızım kandır da gel şunları diye 4 atış 4 iskorpit 1 i suya iade 3 ü haşlanmaya dolaba 🙂 he bu arada 3 iskorpit sabaha tepside 6 kişi olmuşlar 🙂 yedikleri yengeçler dışarı çıkmış ağızlarından hehehe

valla yıllardır iskorpitleri salarım hemde kilo üstü bile aldığım oldu dünya kadar hepsini saldım bu sefer inat ettim alacağım onu diye salla salla gelen yok giden yok sonra dank etti karagöz eşkina için silikon renklerim sabittir hemen pembeyi çıkarttım süsledim iyice nasihat ettim bak kızım kandır da gel şunları diye 4 atış 4 iskorpit 1 i suya iade 3 ü haşlanmaya dolaba 🙂 he bu arada 3 iskorpit sabaha tepside 6 kişi olmuşlar 🙂 yedikleri yengeçler dışarı çıkmış ağızlarından hehehe
Ben seviyorum iskorpiti çorbası ayrı kızartması ayrı lezzet ayıklaması uğraştırıyor sadece bide 5 kilo tutarsın ayıklanınca 2,5kilo civarı kalır.

Biz sıkıntılı yerleri temizleyip kafa dahil komple haşlarız. Zaten kuyruğundan tutup silkeleyince etleri dökülüp geriye elinize kafa ve kılçığı kalır.
ben kafasız haşlıyorum hatta derisini de yüzüp haşlıyorum,
dün çorbasını yaptım biraz farklı yöntem ile yaptım pek de güzel oldu

Back