LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

pembe ve gümüş zebra fujin 5 7 gram tüylü asist olan babyjig dene abi suya düşer düşmez kapat tık tık tık sara sara aksiyona devam kol gibi zargana aldım 🙂
beyaz zebra glov ile denediydim bende takip bile olmadı 🙂
jig ile hiç balık siftahım olmadı şu ana kadar onun için jiglerin balık yakalayabildiğine inancım kalmadı 🙂))
bi tane yakalasam diyecem ki heh evet jigle balık yakalnır ve arkası gelir jigi atarken bile çok inançsız atıyorum denize 🙂

jig ile hiç balık siftahım olmadı şu ana kadar onun için jiglerin balık yakalayabildiğine inancım kalmadı 🙂))
bi tane yakalasam diyecem ki heh evet jigle balık yakalnır ve arkası gelir jigi atarken bile çok inançsız atıyorum denize 🙂
Baby Jiglerle geçen yaz izmit körfezde istavrit ve mırmır avlarım oldu. Bunun haricindeki spine uyumlu ağırlıktaki Jig ve vibrasyonlu yemlerin marmara ve karadenizde verimli olacağına inanmıyorum hatta inancım kalmadı desem daha doğru olacak. Ege ve Akdeniz için birşey diyemeyeceğim tabi. Ben keza aynı şekilde su üstü sahtelerin de marmara ve karadeniz de iş yaptığına ve yapacağına inanmıyorum. Bunda da çanakkale bölgesini ege ve akdenizi yine ayrı tutuyorum. Neticede her bölgenin silahı farklı ve o bölgeye göre alışveriş yapmak daha doğru olur tezini tecrübe kazandıkça geliştiyorum kendi adıma.

olur abi bende kendimden geçmiştim ilk lrf avın ilk deneyimimdi ve zargana gümmm

Baby Jiglerle geçen yaz izmit körfezde istavrit ve mırmır avlarım oldu. Bunun haricindeki spine uyumlu ağırlıktaki Jig ve vibrasyonlu yemlerin marmara ve karadenizde verimli olacağına inanmıyorum hatta inancım kalmadı desem daha doğru olacak. Ege ve Akdeniz için birşey diyemeyeceğim tabi. Ben keza aynı şekilde su üstü sahtelerin de marmara ve karadeniz de iş yaptığına ve yapacağına inanmıyorum. Bunda da çanakkale bölgesini ege ve akdenizi yine ayrı tutuyorum. Neticede her bölgenin silahı farklı ve o bölgeye göre alışveriş yapmak daha doğru olur tezini tecrübe kazandıkça geliştiyorum kendi adıma.
kesinlikle aynı fikirdeyiz 🙂

Baby jig bende calistiramadim. Ancak hayabusa jackeye ve duo tetra jig marka 5 gr jiglerin pink blue sardine rengi(olmazsa olmaz tek rengim) ile guzel zargana aldim. bunlar dun aldiklarim. Tamami hayabusa ile. Yakalama videolarini yakinda
yukleyecegim. Diger gunlerdeki zargana avlarima ve diger avlara ait fotolarim instagram doktorlrf de yer almaktadir.99130 dosyayı görüntüle 99131 dosyayı görüntüle
Ava ilişkin video kaydi icin linke tiklayiniz.

Back