Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Madain Chine

Yanlısınız var ust segmen urunu malesef yok her ne kadar fırma yetkılılerı ust segmen urunlerı satıyoruz deselerde bana gore boyle bır urun yelpazelerı yok ulkemız sartlarında fıyat performansı olarak degerlendırıle bılır ama urun gamı olarak malesef kalıtelı urunlerı yok 🙁

Vural kardesim ozellikle lrf de ust segment hangi markayi tavsiye edersin?

Vural kardesim ozellikle lrf de ust segment hangi markayi tavsiye edersin?

hocam lrf konusunda ınanın hıc tecrubem yok fakat lrf av yapan arkadaslarım bır cok kamıs denemıs ve ıclerınde en cok hosuna gıden model MAJOR CRAFT SOLPARA SPS-S762AJI 230cm 06-10gr Ex.Fast olan model olmus bende gecenlerde denedım benımde hosuma gıttı tabı bu durum kısıden kısıye degıse bılır kımımız sert aksıyon kamıs severız kımımız yumusak aksyonlu severız bır dıgerımız orta sert severız bu yuzden en dogrusu kullanan kısı bu kararı verse taha ıyı olur bunun ıcınde bu urunlerı kullanan arkadaslardan rıca edıp bır gun bulusup denemenız daha dogru bır tercıh olur belkıde bu modelı sevmıceksınız yada sevıceksınız denemeden bır urun almamanızı onerırım.

Değerli Üstadlarım eğer %100 japon olsun kaliteli olsun derseniz Yamaga Blanks in lrf kamışlarına bir bakın derim.. Spin kamışlari zevkli ise lrf kamışları kim bilir .. 🙂

Dur taha aklımızı çelme 🙂 yamaga kamışlar gerçekten tam keyif işi , LRF için ilk başlarda orta segment ürünler alıp deneme yapmak lazım 😉

okuma pek sevilmesede yada üst segment üretmesede ben çok memnunum. okuma v system 3-10 kamış ve dead ringer drg 25 makinavar.
baby jig , jig head ve kamış atarında rapalalar kullandım. çinekop da alabildim , istavrit de alabildim çok şükür. toplam fiyatlatı 250 tl yi geçmez. alışma sürecini aşana kadar fazlasıyla iş gören bir kombinasyondur. naçizane fikrim.

Dur taha aklımızı çelme 🙂 yamaga kamışlar gerçekten tam keyif işi , LRF için ilk başlarda orta segment ürünler alıp deneme yapmak lazım 😉
Sende Ballistick vardi galiba abi gerçekten japon üretimi olupda %100 keyif veren ender kamışlardan.. 🙂 Güya Apia nın kamışlarına derler japon diye halbuki o markada çinde üretiliyor.. 🙂 Alışma sürecini atlattıktan sonra Bluecurrent serisine bi bak derim.. 🙂 🙂

Sende Ballistick vardi galiba abi gerçekten japon üretimi olupda %100 keyif veren ender kamışlardan.. 🙂 Güya Apia nın kamışlarına derler japon diye halbuki o markada çinde üretiliyor.. 🙂 Alışma sürecini atlattıktan sonra Bluecurrent serisine bi bak derim.. 🙂 🙂

Yamaga balistik kamışı tarif et dersen balık alamayacağını bile bile rapala yüzdürmeye devam ediyorsun 🙂 , balık olmasa bile at-çek yapması çok keyifli
Apia'da iyidir almayı düşündüğüm bir sonraki kamış '' apia foojin z ''🙄 neyse konumuza dönecek olursak LRF'yi seversek bakılacak neler neler var sanırım bu iş spin'den daha masraflı 🙂🙂

Back