Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Engincim bende buna benzer bir kutu aldım. Tabi LRF ye yeni başladığım için içinde sadece 1,5-2 gr lık bir kaç tane jighead. Geçenlerde gönderdiğin videodan öğrendiğim iki üç tanede stoperli hırsız iğne var. Daha da nasıl çeşit yapabilirim kutuyu doldurmak için 🙂
Barış abi iş yapan jigheadler belli zamanla doluyor merak etme , ayrıca bunlara baby jig de koyabilirsin. bende bu ara decoy jigheadlerden eklemeye başladım kutuya inan benim kutuda jighead koymaya yer kalmadı artık başka kutulara bile koyuyorum 😀

Hoşuma gitti
benim gibi yeni başlayanlar için faydalı olduğunu düşündüğüm için paylaşıyorum ;

başlangıç seviyesinde teknikler

saygılar

Barış abi iş yapan jigheadler belli zamanla doluyor merak etme , ayrıca bunlara baby jig de koyabilirsin. bende bu ara decoy jigheadlerden eklemeye başladım kutuya inan benim kutuda jighead koymaya yer kalmadı artık başka kutulara bile koyuyorum 😀

2 gr lık baby jig var bir tane. Ama gözüme pek de istavrit yakalayacakmış gibi gelmiyor. Klips kullanmadan direkt misinayı bağlıyorum. Bayram tatilinde sarozda Danişment te çadır kuracam. Kısmetse deneme fırsatım olacak inşallah.

2 gr lık baby jig var bir tane. Ama gözüme pek de istavrit yakalayacakmış gibi gelmiyor. Klips kullanmadan direkt misinayı bağlıyorum. Bayram tatilinde sarozda Danişment te çadır kuracam. Kısmetse deneme fırsatım olacak inşallah.
baby jig istavrit yakalıyor abi ben 2 3 kere denk getirdim ama istavrit için en güzeli silikon. baby jig ile mırmır karagöz melanur gibi balıklar da yakalanıyor.
az önce en son sipariş verdiğim jigheadlerim de geldi gerçekten çok güzel,
(link)
(link)

baby jig istavrit yakalıyor abi ben 2 3 kere denk getirdim ama istavrit için en güzeli silikon. baby jig ile mırmır karagöz melanur gibi balıklar da yakalanıyor.
az önce en son sipariş verdiğim jigheadlerim de geldi gerçekten çok güzel,
(link)
(link)

Hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim. Baby jig leri mırmıra kullanırken dipte bekletiyor musun yoksa hafif sararak aksiyon mu veriyorsun? Bir de gece görüyor mu balık bu baby jig' i

Hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim. Baby jig leri mırmıra kullanırken dipte bekletiyor musun yoksa hafif sararak aksiyon mu veriyorsun? Bir de gece görüyor mu balık bu baby jig' i
dibe indirip dipten küçük küçük zıplatıyorsun abi bildiğim kadarı ile ama kumluk alan olsa daha iyi.

mırmır hiç yakalamadım ama genelde aksiyonu bu şekilde diye biliyorum,

Slikon ile böyle aksiyon verip mırmır alıyoruz antalyada , ancak babyjig ile ben almadım aynı aksiyon ile babyjig çalışır mı bilmiyorum . Ve zannetmiyorum

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back