karga
Daimi Üye
Bende kistirma kursun var ama cok küçükler daha ağırlarından da bulamadım delikli zeytin kurşunum var klipsin üstüne taksak aynı görevi görür mu
ustalar merhaba bir sorum olucak. lrf için 0.10 ip alıcam hangi renk tercih etmeliyim ? yaz ayında gündüz mırmır için atıcam. jighead ve silikon olarak ne tavsiye edersiniz
gözüm hep beyaz renge kaçıyor. beyaz renk sizde olabilir mi ?Bu tür ürünleri seçerken olaya balığın gözünden bakmakta fayda var. Açık ve güneşli havada balığın gördüğü arkaplan rengi açık renktir. Açık renk arkaplanda ise koyu renk daha kolay fark edilecektir. Su genelde yeşil oluyor diye yeşil örgü almanın pek anlamı yok yani.🙂
0.10 kalın olmaz mı lrf içinustalar merhaba bir sorum olucak. lrf için 0.10 ip alıcam hangi renk tercih etmeliyim ? yaz ayında gündüz mırmır için atıcam. jighead ve silikon olarak ne tavsiye edersiniz
Ben de Sarayburnu'ndan avlanırken kullanabilirim. Durup dururken masraf açtın bana 🙂Derin suda kullanmak için 1,5 - 2 metreye kadar dalarlı LRF sahtesi arıyordum. duo tetra Works serilerini kurcaladım bu sahteyi buldum. haftasonu alayım diyorum renge karar veremedim. toto serisinden gayet memnun kalmıştım bundan da memnun kalacağıma eminim.
(link)
kafamdaki renkler ;
30361 dosyayı görüntüle30362 dosyayı görüntüle30363 dosyayı görüntüle30364 dosyayı görüntüle30365 dosyayı görüntüle30367 dosyayı görüntüle
genelde gece avlanacağım için renkleri ona göre seçtim. :/
Tam ürünün linki varmı birde hangi tür balıkta iş yapıyor..Mırmır-izmarit-Cupes v.b fark edermi.berkley gulptan sonra diğer silikonlara boşuna para vermişim diyorum gulpla güzel avlar yaptım 🙂
Gulp ile eşkinada yakalayanlar var ama hangi renk bilmiyorumTam ürünün linki varmı birde hangi tür balıkta iş yapıyor..Mırmır-izmarit-Cupes v.b fark edermi.
Kendo babyjig baharda çok attım balık almayı bırak sanki balıklar ürküyor.belki nispeten derin bulanık sularda jig tarzı sararken iyidir derinliğin 5 metreyi geçmediği yerlerde sevmedim atmıyorum bileGidişinde problem yok evet gayet iyi gidiyor fakat neden bilmiyorum genelde çekerken bir Bakıyorum ters dönmüş olarak geliyor. en küçük modelini denedim geçen limon rengini hiç balık alamadım. bende 4 - 5 tane baby jig mevcud.
Berkley Gulp4"10cm Fat Sandworm Nereis ürün bu bu güne kadar bu modelle levrek mırmır eşkina istavrit iskorpit aldık ekip olarakTam ürünün linki varmı birde hangi tür balıkta iş yapıyor..Mırmır-izmarit-Cupes v.b fark edermi.