Muhayyer
Daimi Üye
Teşekkürler üstadlar. Değerli bilgi paylaşımları bunlar @FARUKSEZER @AcemiUye
Bilgi paylaşımının güzelliği bu? Doğrusunu bulmak, eksikleri tamamlamak, bilinen doğruyu teyit etmek.
estafurullah. soare bb de sadece rotor bölümü ci4+. gövde değil. soare nin birde bb olmayan ci4+ modeli var. onda cardiff gibi hem rotor hem gövde bölümü ci4+. özellik olarak da cardif ci4+ ın aynısı. sadece woterproof drag soare nin artısı. bir ara soare ci4+ 2000 pgs almak yurtdışından getirtmek için çok araştırdım. o dönem cardif i de inceleme fırsatı bulmuştum. sonra kararımı vanquish c3000 den yana kullandım.
Soare CI4+ C2000SS PG (FREE SHIPPING)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Açıklama için teşekkür ederim. Şimdi her şey yerli yerine oturdu. Bu durumda dediğiniz gibi soare şu yalıtımlı Drag sistemi ile bir fark yaratmış. Teşekkürler. ..
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler üstadlar. Değerli bilgi paylaşımları bunlar @FARUKSEZER @AcemiUye
Bilgi paylaşımının güzelliği bu? Doğrusunu bulmak, eksikleri tamamlamak, bilinen doğruyu teyit etmek.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir de fiyatlar konusunda bilgi verir misiniz
Bir de fiyatlar konusunda bilgi verir misiniz
Ben daha yeni aldım. İzmir Çağlarav dan ama orada da 1 tane vardı. İrtibata geçerseniz getirtebilirler diye düşünüyorum.. Gerçekten muazzam bir makina. Dün 400 gram mırmır 5 kaba lidaki ve birçok irili ufaklı balık yakaladım. Mırmır baya agrasifti yağ gibi çektim kıyıya. Ayrıca atış mesafesinde bariz şekilde fark yaratıyor.. Ben çok memnun kaldım..Selamlar Shimano Soare 2000 hiç bir yerde yok? Yeni serisi mi gelecek? Kullanan herkesin övgüyle bahsettiği teknik özellikleri ile de çok ideal gözüken makineden tekrar getirilmeyecek mi acaba ?