Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar çok basit bir şey soracağım daha önce hiç denemedim..

boğazda, akıntılı suda lrf avcılığı yapılır mı ? 4-5 gramlık jiglerle,silikonlarla başarabilir miyiz ?

gerçi düğüm yukarıda kalıyor... çok pardon saçma bir soru oldu...ben tekrar yeni yem takacağımız zaman asıl iğneye hırsızın olduğu düğümden ötürü geçmez gibi düşündüm bir an...

Hırsız iğneyi stoperli yaparsanız ki sadece canlı yemde değil silikonda da aynı sıkıntı her daim vardır ,
Hırsızı kolaylıkla çıkartır yemi yada silikonu taktıktan sonra tekrar hırsızı takarsınız 😉

Tepe lambası şart
Hele benim gibi gözlerde sıkıntısı olanlara

arkadaşlar çok basit bir şey soracağım daha önce hiç denemedim..

boğazda, akıntılı suda lrf avcılığı yapılır mı ? 4-5 gramlık jiglerle,silikonlarla başarabilir miyiz ?
( kızmak yok ama direkt sorup sonrasında ben cevap vereceğim 🙂 )

Sence ???

Akıntı ne tarafa ise çok kısa zamanda o taraftan çekmeye başlarsın misinayı 😉
Denk gelirmi gelir tabi balık varsa
İstediğin gibi olurmu
Hayır 😛

Rastgelsin

( kızmak yok ama direkt sorup sonrasında ben cevap vereceğim 🙂 )

Sence ???

Akıntı ne tarafa ise çok kısa zamanda o taraftan çekmeye başlarsın misinayı 😉
Denk gelirmi gelir tabi balık varsa
İstediğin gibi olurmu
Hayır 😛

Rastgelsin

Abi youtube'da baktım yapan var ama akıntılı suda nasıl yapıldığını anlayamadım. Önemli olan bu işten keyif almak sonuçta meşakati zevkinden fazla ise hiç değmez.

Abi youtube'da baktım yapan var ama akıntılı suda nasıl yapıldığını anlayamadım. Önemli olan bu işten keyif almak sonuçta meşakati zevkinden fazla ise hiç değmez.

Unutma ki boğazda akıntılı olmayan yerler de mevcut ve lrf ile güzel avlar yapılabiliyor
Sakin güzel yerler bulabileceğini tahmin ediyorum 😉

Mera ne kadar bakir olursa o kadar iyi
Güzel bir mera bulacağını tahmin ediyorum 😉

Hırsız iğneyi stoperli yaparsanız ki sadece canlı yemde değil silikonda da aynı sıkıntı her daim vardır ,
Hırsızı kolaylıkla çıkartır yemi yada silikonu taktıktan sonra tekrar hırsızı takarsınız 😉

Tepe lambası şart
Hele benim gibi gözlerde sıkıntısı olanlara

Çok teşekkürler, tam olarak bunu sormak istemistim. Kafayi toparlayamadim.
Lrf heyecani sardi. Simdiden kafada planlar sunu soyle yapayim bunu boyle yapayim 🙂
Gozler 3.75 miyop, lense devam. Ameliyat olacak cesareti henuz toplayamadim.

Çok teşekkürler, tam olarak bunu sormak istemistim. Kafayi toparlayamadim.
Lrf heyecani sardi. Simdiden kafada planlar sunu soyle yapayim bunu boyle yapayim 🙂
Gozler 3.75 miyop, lense devam. Ameliyat olacak cesareti henuz toplayamadim.

Geçmiş olsun
bende katarakt oldum peşinden birde lazerle astiğmat için oldum
ve sinir oldum
hiç memnun değilim ama bende de sıkıntı olabilir diye düşünüyorum
🙁

Bu arada araya kaynaştırayım
Çocuklar biraz hanım tarafına çekmişler göz konusunda 7 numara şu an 🙁

gözlük hep sıkıntı lens i tavsiye ediyormusunuz kullanışlımı 😉
Kullanan birisine soralım dedim

Geçmiş olsun
bende katarakt oldum peşinden birde lazerle astiğmat için oldum
ve sinir oldum
hiç memnun değilim ama bende de sıkıntı olabilir diye düşünüyorum
🙁

Bu arada araya kaynaştırayım
Çocuklar biraz hanım tarafına çekmişler göz konusunda 7 numara şu an 🙁

gözlük hep sıkıntı lens i tavsiye ediyormusunuz kullanışlımı 😉
Kullanan birisine soralım dedim

Abi astigmat yazinca o da var 1.25 bende 😉

Abi lens olayi soyle ; ben 18 yasimdan beri yani yaklasik olarak 15 yildir lens kullaniyorum.. aylik lenslerden kullaniyorum fakat dogru kullanmiyorum.

Şöyle ki; aylik dahi olsa dogru lens kullanimi aksam eve geldigin zaman yatmadan birkac saat once cikartacaksin, sabah tekrar takacaksin. Fakat bende dahil bircok insan goze bir takiyor, aysonuna kadar yada batma vs yaparsa cikartip temizliyor... Yoksa hak getire gozde duruyor surekli... Bu da gozdeki oksijen seviyesini dusuruyor..

7 numara yuksek rakam, Allah sifa versin, kolaylik versin... Cocuk olmasindan oturu ameliyat falan olmaz su anda cunku sizde biliyorsunuz belli bir yasa kadar ilerliyor.. Ama bence ilerlemesi durdugu zaman Ameliyat olunabilir.. Cocuklar kac yasinda bilmiyorum ama bence ergenlige kadar gozlukle devam etsinler, ergnlikte zaten benim gibi bir bakmissin gidip almis kendi kendine 😉

Sonrasinda da ameliyat olunabilir bence.

Abi astigmat yazinca o da var 1.25 bende 😉

Abi lens olayi soyle ; ben 18 yasimdan beri yani yaklasik olarak 15 yildir lens kullaniyorum.. aylik lenslerden kullaniyorum fakat dogru kullanmiyorum.

Şöyle ki; aylik dahi olsa dogru lens kullanimi aksam eve geldigin zaman yatmadan birkac saat once cikartacaksin, sabah tekrar takacaksin. Fakat bende dahil bircok insan goze bir takiyor, aysonuna kadar yada batma vs yaparsa cikartip temizliyor... Yoksa hak getire gozde duruyor surekli... Bu da gozdeki oksijen seviyesini dusuruyor..

7 numara yuksek rakam, Allah sifa versin, kolaylik versin... Cocuk olmasindan oturu ameliyat falan olmaz su anda cunku sizde biliyorsunuz belli bir yasa kadar ilerliyor.. Ama bence ilerlemesi durdugu zaman Ameliyat olunabilir.. Cocuklar kac yasinda bilmiyorum ama bence ergenlige kadar gozlukle devam etsinler, ergnlikte zaten benim gibi bir bakmissin gidip almis kendi kendine 😉

Sonrasinda da ameliyat olunabilir bence.

Ergenler zaten 🤣🤣🤣🤣
Sorma eziyet

Gözlük ve çerçeve parası daha fazlaya geliyor ikiz olunca 🙁 ( canları sağolsun )
Lens onlara iyi gelecek gibi gibi çünkü çok büyük ve ağır geliyor çerçeve ve camlar

Bakacaz artık
Konuyuda kirlettik 😉

Rastgelsin
denkgelsin

Back