Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Engin süper balıklar. tebrikler. bir sonrakine beraber çıkalım. bu arada tavsiyen üzerine linkteki((link)) ipi aldım. Engin ip mükemmel. hiç su tutmuyor. makineden akıyor resmen. çok memnun kaldım. dün akşam 21:30 - 03:00 e kadar aralıksız balıktaydım. balık çok seyrekti ama boylar süperdi. ve bu süre sonunda dahi ip gr su tutmadı. süper. teşekkürler81983 dosyayı görüntüle
Maşallah abi balıklar süper. böyle balık olsun tek tük olsun. aksiyonları harika. ipi beğenmene sevindim. bir çok arkadaşım tavsiyem üzerine aldı hepsi memnun. en kısa zamanda inşallah çıkarız abi.

İyi akşamlar. Lrf disiplini için plastik balık maşası ve paslanmaz balıkçı pensesi gibi ürünler alacağım. Türkiye deki firmalarda plastik olmasına rağmen balık maşası en düşük fiyatı 35 tl; pense için ise 55 60 tl bandında. Aliexpress te araştırdığımda çok uygun fiyatlara görüyorum. Güvenilir mi karar veremedim. Bu ürünleri ucuz yollu sağlayabileceğim, güvendiğiniz, alışveriş yaptığınız memnun kaldığınız aliexpress firması varsa yardımcı olabilir misiniz?

İyi akşamlar. Lrf disiplini için plastik balık maşası ve paslanmaz balıkçı pensesi gibi ürünler alacağım. Türkiye deki firmalarda plastik olmasına rağmen balık maşası en düşük fiyatı 35 tl; pense için ise 55 60 tl bandında. Aliexpress te araştırdığımda çok uygun fiyatlara görüyorum. Güvenilir mi karar veremedim. Bu ürünleri ucuz yollu sağlayabileceğim, güvendiğiniz, alışveriş yaptığınız memnun kaldığınız aliexpress firması varsa yardımcı olabilir misiniz?

Ben çok aldım çoğu da dostlara gitti
Son aldığım da işe sıkıntı yaşadım
Şu an müsait değilim
Hafta içi sıkıntısız gelen saticilarin linkini atarım
😉

''MAJOR CRAFT SOLPARA SPS-S762AJI 230CM 0.6-10GR'' arkadaşlar bu kamış için yorumlarınızı alabilirmiyim? Tavsiye edermisiniz? 220 cm olan ile bunun arasında kaldım, Kocaeli civarında avlanıyorum.

Kamış konusunda içiniz rahat olsun ama 228 cm olan model hiç bir yerde yoktu en son baktığımda. Ben daha önce 228 cm olan modeli 2 sezon kullanıdım. Şimdi 228 cm bulamayınca 213 cm olanını aldım. Atış mesafesi konusuna çok takılmayın arada 1 m boy farkı olmadıktan sonra mesafede ciddi fark olmaz.

Kamış konusunda içiniz rahat olsun ama 228 cm olan model hiç bir yerde yoktu en son baktığımda. Ben daha önce 228 cm olan modeli 2 sezon kullanıdım. Şimdi 228 cm bulamayınca 213 cm olanını aldım. Atış mesafesi konusuna çok takılmayın arada 1 m boy farkı olmadıktan sonra mesafede ciddi fark olmaz.
Bu kamışa ceymar 10 yada 25 düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz?

Ceymar 10 daha makul olur denge açısından. 85 gr kamış için ceymar 25 büyük olur. İmkan varsa inspira 20 yada daiwa lt serisi 1000 yada 2000'lik makineleri de değerlendirin bence.

Back