Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
makro fish kokulu lrf silikonları (10 adet) bir türk firma üretim yapmış kokulu silikon fiyatı 15tl

denemek için sipariş verecegim bakalım neye benziyor(resim Volkan Paydaş ustamdan alıntıdır) bire bir ürünün resmidir

88922 dosyayı görüntüle

Reklama gireceğini sanmıyorum. Ürünü yaptıran Bursa'dan Özgün Yazıcı arkadaşımız. Özgün oltacılar facebook grubunun kurucusu. Mağaza ismini biraz araştırarak bulabilirsiniz. En kısa zamanda gidip dükkanda göreceğim ben de. İdeal fiyatla bizlere sunulan bu tür ürünleri gerçekten iş yaparsa desteklemek lazım. Ürünü bir çok kişiye test ettirdiğini söylemişti. Ne tür meralarda, hangi balıklarda, ne kadar iş yaptığını öğrenirsem bilgi aktarırım buradan. Yakında istavrit için daha ince modelini de yaptıracağını söylüyordu. Aynı şekilde fujin yummy'lerin de inceleri gelecekti. Onları da merakla bekliyorum. Bu arada ürünler kalamar kokulu. Sezona daha var yeni ürünler konusunda çok aceleci olmamak lazım.

Screenshot_2019-02-23-22-19-13-1.png
Arkadaşlar merhaba daha öncede berkley gulp kullanmıştım ve içerisindeki sıvısı daha bir hayli fazlaydı şuanda ki paketler değişmiş ve içerisinde cok az sıvı var
gulpları sızdırmaz kaba koymayı düşünüyorum ama içerisindeki sıvının az olmasindan dolayı çekiniyorum koysam bi problem olurmu ? Yada sıvısındanmı almalıyım ?

Back