Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilk kez deneyecegim baby jig ler. Hadi hayirlisi
bugün bu jiglerden gökkuşağı olanla 5 iri istavrit çektim👍. balıkların kıyıya gelesi varmış sanırım. attım hep aksiyon vermek için türlü cambazlık yapardım, bi suyun üstünde yürümediğim kalmıştı balık alabilmek için. bugün attım biraz bekleyip düz sardım yapıştı. aa bu saf çıktı heralde dedim. attım yine vurdu. bir kaç kez daha salladım 5 tane avucum kadar geldi. bunun iğnesi küçük yapışmaz diyodum birinin boğazından çıkardım jigi yutucakmış nerdeyse. derin sularda iş yapıyormuş gerçekten. ama aynısını 0-2 mt için söyleyemem. 2 aydır zargana yapışcak buna diye atıyorum her türlü çöp topladım.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Ben de Favorit White Bird ve Okuma Dead Ringer 10 makina dusunuyorum. Bu ikili olabilir mesela.
faruk bey dead ringer piyasada şu an yok. buna alternatif olarak shimano catana olabilir. favorite kamış ve shimano makinayı set olarak seafari store de bulabilirsiniz. set olarak uyguna veriyorlar yanında misinası silikonlarını da hediye ediyorlar. dilerseniz seafaristore de erkan bey ya da onur bey var onlara benim ismimi verirseniz fiyatta biraz daha güzellik yapabilirler.

ümit uzun arkadaşımın dediği watsons taki kaplar güzel iş görüyor. bende yakın zamanda alıcam. hem küçük hem de sızdırma olmuyor.

faruk bey dead ringer piyasada şu an yok. buna alternatif olarak shimano catana olabilir. favorite kamış ve shimano makinayı set olarak seafari store de bulabilirsiniz. set olarak uyguna veriyorlar yanında misinası silikonlarını da hediye ediyorlar. dilerseniz seafaristore de erkan bey ya da onur bey var onlara benim ismimi verirseniz fiyatta biraz daha güzellik yapabilirler.
Bu dediginizi dikkate alicam. Zira lrf almak icin surf takimimi sattim 🙂 tesekkurler.

Hayirli olsun rastgele

hayırlı olsun. kendo sanırım. iri istavrit zamanı iş yapıyor. ayrıca zarganada alıyor. beyaz bulabilirseniz bir de beyaz ekleyin derim .

bugün bu jiglerden gökkuşağı olanla 5 iri istavrit çektim👍. balıkların kıyıya gelesi varmış sanırım. attım hep aksiyon vermek için türlü cambazlık yapardım, bi suyun üstünde yürümediğim kalmıştı balık alabilmek için. bugün attım biraz bekleyip düz sardım yapıştı. aa bu saf çıktı heralde dedim. attım yine vurdu. bir kaç kez daha salladım 5 tane avucum kadar geldi. bunun iğnesi küçük yapışmaz diyodum birinin boğazından çıkardım jigi yutucakmış nerdeyse. derin sularda iş yapıyormuş gerçekten. ama aynısını 0-2 mt için söyleyemem. 2 aydır zargana yapışcak buna diye atıyorum her türlü çöp topladım.

Yorumlar için teşekkürler. Kıyıdan avlanmaya başlayalı çok olmadı, tekneden hep yemli av yaptığımdam silikon ve bu tarz jigleri ilk kez denemeye başladım. Bunlar ilk baby jiglerim zaten 🙂 Diğer renk alternatiflerinden de edinip tatilde ilk denemesini yaparım inş. Bu arada evet Kendo'nun.

Bende elimdeki Vercelli spyra piuma power plus ı gold üye olup satışa sunacak gibiyim.Yanında iki üç makine ve kamış da var.Bi gold üye olalım da hele.Fakat şimdi baktımda Pay Pal istiyor. Pay Palım yok.

Hocam kullanmadım ama kullanan tanıyorum pek memnun kalmamıştı. solid uçlu ve daha düşük atarlı kamışları tercih edin derim.
bu ayarda kamış tavsiyeniz nedir Lrf olayına bende uzak durdum fakat jig,sahte, ve silikonları topladım sanırım en can alıcı yerindeyim makine olarak abu garcia stamina 1000 aldım ama nacizane fikrim bu şekil avda kamışın önemi ve silikonların önemi en yüksek son olarak kamıştayım geçen aldığım daiwa crosfire 2,70 var sanırım onu kullanamam

Ben at çek ve kıyıdan yemli de daiwa crossfire 2.70 kullanıyorum 20-40 atarlı ama eğer atarı düşük değilse bahsettiğiniz kamış Lrf için sert kalacaktır.

s.a herkese ben daha önce hiç lrf yapmadım bununla ilgili uygun ekipmanlar hakkında yardımcı olursanız sevinirim max limitim 175 tl

Back