Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bildigim kadarıyla Ukrayna olması gerekiyor favoritin
Bencede takımın öyle durması cok bisi ifade etmiyor sonuçta sadece denge noktasını bulmayla ilgili bir durum
Soare kamis icin bende aynı şeyi düşünüyorum benim bu 3. Senem Lrf de ve kolay kolay baska stilde av yapmayacağıma kanaat getirdikten sonra aldim ki elimden sayısız makina ve kamis geçti ama gerçekten cok fark var
Sonuçta spin yapanlar stella alıyor dialuna alıyor bende bu kadar sevdiysem Lrf yi iyi bir takım neden olmasın dedim kıydım paraya

Bildigim kadarıyla Ukrayna olması gerekiyor favoritin
Bencede takımın öyle durması cok bisi ifade etmiyor sonuçta sadece denge noktasını bulmayla ilgili bir durum
Soare kamis icin bende aynı şeyi düşünüyorum benim bu 3. Senem Lrf de ve kolay kolay baska stilde av yapmayacağıma kanaat getirdikten sonra aldim ki elimden sayısız makina ve kamis geçti ama gerçekten cok fark var
Sonuçta spin yapanlar stella alıyor dialuna alıyor bende bu kadar sevdiysem Lrf yi iyi bir takım neden olmasın dedim kıydım paraya
Şu olaydan bahsedicem bu olay denge noktasu depil yoksa her kamış makine kpmbinasyonunda olur önemli olan adamın tuttuğu yerden tutmak eğer bu dengw yakalanırsa yorulmadan saatlerce atış yaparsınız

Soare için dengeden daha fazlası var arkadaslar özellik solid uç yapisinin kalitesi mükemmel. Bu kamışı soare makine ile kullandiginiz makinenin quickresponder özelliği ve solid uç çok hassas bir takım. Özellik 0.6 pe ip misina ile çok keyifli avlar yapıyor. Ayrıca karbon sarimi büyük balikla daha kolay mücadele etmenizi sağlıyor . Birde kullanırken mümkün oldukça hafif jig headlere dönüyorsunuz.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Soare için dengeden daha fazlası var arkadaslar özellik solid uç yapisinin kalitesi mükemmel. Bu kamışı soare makine ile kullandiginiz makinenin quickresponder özelliği ve solid uç çok hassas bir takım. Özellik 0.6 pe ip misina ile çok keyifli avlar yapıyor. Ayrıca karbon sarimi büyük balikla daha kolay mücadele etmenizi sağlıyor . Birde kullanırken mümkün oldukça hafif jig headlere dönüyorsunuz.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen katılıyorum büyük keyif Lrf de Nirvana aldığıma kesinlikle pişman değilim

O da doğru ama yine de bir kriter degil diyorsun yanı
Bahadur abi bu denge surf kamışlar içinde yapılmış kamışa denge ağırlıkları takılıyo bu sayede daha az yorularak daha verimki mesafelere ılaşmak mümkğn olabiliyor sonuçta soare candır

arkadaşlar, ben 4 sene Japonya büyükelçiliğinde çalıştım, yıllar önce, Ankara'da iken. Japonları iyi tanırım, japon kültürünü iyi bilirim. bu adamlar kendi halkı (iç piyasa) için her ne üretirlerse üretsinler, Japonya da kendileri üretir. bu malları Japonya dışında satmazlar. diğer insanlar için(Japonlar için insanlar ikiye ayrılır-Japonlar ve diğerleri diye)herneyse, (Amerikalı, arap, rus, türk, İspanyol vs.) başka ülkelere de, denetleyerek, Endonezya, taiwan, çin gibi ülkelerde açtıkları fabrikalarda üretim yaparlar. aldığınız malın üzerinde made in japan yazıyorsa, japonyada üretilmiştir. gözünüz kapalı alın 😉 genel olarak çok çalışkan ve aşırı disiplinli insanlardır ve yine genel olarak Türkler kadar zeki değillerdir. hıı, japonları sever miyim? hayır. ama made in japan ise ayrı 🙂

Alper bey ; merhaba...
Jighead ve babyjig aksiyonları için iki önerim olacak...Piyasada iki kamıştan birini bulursanız değerlendirmenizi tavsiye ederim.
Mebaru Salty Rugger 0,8 - 10gr
Major Craft Solpara Aji S702 0,6 10gr
Her iki kamışta solid uçludur...
Atış erimi , güven ve malzeme kalitesi ile isteklerinize cevap verebilecek kamışlardır...
Aslında elimde bu kamış var şuan. Bir süre daha devam edip ilgi alakamı çözmem lazım 🙂 aslında setin hassasiyeti hoşuma gidiyor. Ufacık balıkta bile keyfi güzel ama baby jiglerle avları izlediğimde seri vurdura vurdura haraketler yapılıyor. Sanki benim kamışta iki haraket arasında beklemek yapmak şart gibi duruyor. O yüzden sordum. Baby jige ısınamadım bir türlü suçu kamışa atıyorum 🙂

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selam Balıksever arkadaşlar, Bugun ve yarın Kumla yada Narlıda LRF yapıcak olan var mı ?

narlıda mendireğin ucundan acık denıze doğru durdugunda saat 11 yönünde mırmır için deniyebilirsin yada kursunluda c.chalardan aksam mırmır için tavsiye ederim

arkadaşlar kısmetse bu akşam, lrf setimi alacağım. özellikle kamış konusunda karasız kalmıştım. favorite white bird 220 cm 1-7 gr, oldukça övgü almış ve fakat 150 tl ile bütçemi aşıyor. daiwa crossfire ise 100 tl fakat her iki kamışında taşıma çantası yok. kaldı ki bazuka çanta benim için oldukça önemli. bende araba olmadığı için, izmirde, çeşitli koylara, yüzmeye giderken plaj çantamızda taşıyabilmeli, gerektiğinde bisikletimle iskelelere giderken sırtımda taşıyabilmeliyim. bazuka çantaya extra para vermektense, okuma v system 198 cm 2-10 atarlı kamış ve okuma ceymar 2500 makine de karar kıldım.setin toplam ağırlığı 330 gr olacak. ( bu makineyi Fladen extra flex 270 cm 15-50 atarlı spin kamışımda da kullanmayı düşünüyorum. diğer makinem ise mitchell avocet 4 silver 6000, yemli-beklemeli avlar, tatlısu ve deniz atçek avları için almıştım). 20 lik misine dahil hepsine nakit olarak 250 tl vereceğim. birkaç tane silikon ve jig head vs. de hediyesi olacak. hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim. keyifli ve bereketli avlar dilerim 🙂

Back