Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar lrf için aliexpresten bir kaç sahte silikon buldum fakat daha önce kullanan memnun kalan yada memnun kalmayanlar bilgi verirse sevinirim. Sİpariş vereceğim ama önce bilgi alayım dedim.
ÖNCELİKLİLER:
(link)

(link)
(link)
(link)
(link)

DİĞERLERİ:
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Arkadaşlar lrf için aliexpresten bir kaç sahte silikon buldum fakat daha önce kullanan memnun kalan yada memnun kalmayanlar bilgi verirse sevinirim. Sİpariş vereceğim ama önce bilgi alayım dedim.
ÖNCELİKLİLER:
(link)

(link)
(link)
(link)
(link)

DİĞERLERİ:
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
tahminimce izlediğim videolar kadarıyla (link) bunun faydalı olacağını düşünüyorum...

Bence silikon icin AliExpress e gerek yok zaten yurt içindeki silikonlarında fiyatları aman aman öyle çok yüksek değil ama mini jig ve sert sahte icin ayni şey söylenemez

Hepsi için değil de mesela berkley gulp 30 tl fakat bu (link) 2 dolar. elbette eş değer demiyorum koku farkı vardır ama görüntü aynı o yüzden kullanan va rmı diye sordum.

kokusuz zaten o fark var bildiğim başka farkı var mı kullanan arkadaş var mı ondan sordum.

Kokusuz silikonu berkleyin yada isomenin kokulu silikonlarıyla karşılaştırmak yanlış olur çünkü kokulu silikonlarda gerçekten çok fark var ki kullanan çok var bu kokulu silikonları bende dahil

Back