Valla bende spın rafta bugun major solpara aldım 2.13 0.6-10 atarlı geldı kısmet denıcez bakalım bugun olmazsa yarın.karga nıck lı arkadasımızın basını yedım saolsun buna karar kıldım.burdanda kendısıne tesekkur edrımSezona kadar bıraktım bile 😉
Valla bende spın rafta bugun major solpara aldım 2.13 0.6-10 atarlı geldı kısmet denıcez bakalım bugun olmazsa yarın.karga nıck lı arkadasımızın basını yedım saolsun buna karar kıldım.burdanda kendısıne tesekkur edrımSezona kadar bıraktım bile 😉
Valla bende spın rafta bugun major solpara aldım 2.13 0.6-10 atarlı geldı kısmet denıcez bakalım bugun olmazsa yarın.karga nıck lı arkadasımızın basını yedım saolsun buna karar kıldım.burdanda kendısıne tesekkur edrım
Öyle gerçekten ama teleskopik LRF kamışı piyasada başka yok gibi bir şey.@enginson hocam fiyatı biraz pahalı bana gerçekten ucuz bir şey lazım . Hani kamıştan çok da beklentim yok sadece oltam suda olsun
LRF candır 😀n sonunda bulaştırdınız beni de LRF ye 😡
gidiyorum şimdi @Hamdi Beyin oraya 😢
Makine zaten geliyor yarın 😀😀😀😀😀
Kamış seçeyim bari
Spini hallettik sıra LRF de
😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
@enginson hocam fiyatı biraz pahalı bana gerçekten ucuz bir şey lazım . Hani kamıştan çok da beklentim yok sadece oltam suda olsun
Hoşgeldin abi 🙂n sonunda bulaştırdınız beni de LRF ye 😡
gidiyorum şimdi @Hamdi Beyin oraya 😢
Makine zaten geliyor yarın 😀😀😀😀😀
Kamış seçeyim bari
Spini hallettik sıra LRF de
😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
Tebrikler ben balık seyrek olduğu nazlı olduğu zamanlarda birde akıntı varsa sıyırtma tarzı takılıyorum hep.Evet solpara denındı evet budur.benden tm not aldı tam ıstedıgım ne sert ne yumusak veeee sonunda ıstavrıt tutabıldım 3-5 tane ıstabrıt yakaladım sonumda fakat sılıkonları evde unutmusum meraya gıdınce farkettım ..dun gece sıyırtma ıgne ve 3 gr kursun takım yaptım kendıme ısede yatadı cok sukur..zangıt zangır tıtredık valla cok keyıf aldım.. bya baya sardı bu ıs benı en azındam balık tutabılıyorum