Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

matu

Daimi Üye
Adı
Buğra Batuhan yücesan
Kan Grubu
A Rh Negatif
Tebrikler ben balık seyrek olduğu nazlı olduğu zamanlarda birde akıntı varsa sıyırtma tarzı takılıyorum hep.
engın son hocam ben acelecılıgımın kurbanı oldum ama guzel tecrube oldu bır dahakıne 1-2 gr sıyırtma kullanıcam ..

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Üsküdarda şu jigheadi alabileceğim yer var mıdır?

upload_2017-6-15_11-39-22.png

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER

duke_nukem

Aktif Üye
Adı
akif
Kan Grubu
A Rh Pozitif
tipi güzel boyutları da güzel sabahsuyunda bende gördüm de gidip alayım diyorum şimdi haftasonu belki üsküdara inebilirim misafirim var gerçi, şimdi sipariş versem yarın gelmez belki. gerçi whatsuptan yazdım olmadı söyleyeyim üsküdara geçerlerse bir iki paket bıraksın isak abi
Bende bu hafta sonu şu ipleri deneyeyim diyorum. O tarafa gelmem zor olur ama bakalım gelirsem haber veririm. Sipariş vereyim ben bakalım yarına gelirse denerim hafta sonu. olmadı önümüzdeki hafta artık

matu

Daimi Üye
Adı
Buğra Batuhan yücesan
Kan Grubu
A Rh Negatif
bende var 2 boy aldım gercı pısayadakı hemen hemen butun jıgheadlarından aldım:)bır buluşma olursa takas yapabılırız arkadaslar hem urun deneme ıcın guzel olur..

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Bende bu hafta sonu şu ipleri deneyeyim diyorum. O tarafa gelmem zor olur ama bakalım gelirsem haber veririm. Sipariş vereyim ben bakalım yarına gelirse denerim hafta sonu. olmadı önümüzdeki hafta artık
Tamamdır benimde kesin değil her izin alışım bana maliyetli oluyor hahahaha gece 3 gibi yine bir iki saatliğine kaçabilirsem kaçıcam.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
@enginson ve diğer üstadlar Berkley sandworm ile Lugworm arasındaki fark nedir ? Yada Lugworm kullanmış olan tecrübelerini paylaşabilirmi ?
Berkley Gulp Sandworm Nereis 15 cm Kavanoz CAMO Berkley Lrf | Hedef Balıkta
Berkley Gulp Lugworm Arenicola 10 cm Kavanoz Naturel Berkley Lrf | Hedef Balıkta
Lugworm kullanmadım hiç şekil olarak farklı bu silikonun Levrekte iyi çalıştığını söylüyorlar. birde kokusu farklı olabilir. daha önce bir mağazada benim de dikkatimi çekmişti sandworma göre gövdesi daha kalın ama kuyruğu ince, benim düşünceme göre kümük jigheadlere kullanmaya çok müsait değil ama özellikle Levrek için 10 gr ve üstü jigheadlerde kullanılabilir.

tentirdiyot

Aktif Üye
Adı
Murtaza c
Hafif(1gr-1,5gr) jighead lerin sizin için avantajı nedir .
Ben sürekli 3.5 gr ve üzeri bakıyorum . Uzak atış için.
Mesala suda geç batması mi avantaj

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi