Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Servis garantisi var mi bu makinenin? Pek yaygin degil cunku.
Herhangi bir problem olursa distribütör firma olan yıldız balıkçılık müdahale edebileceğini söylüyor yada bire bir değişim yapabileceğinide söylüyor

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar egetech isimli siteden SHIMANO ALIVIO DX SPINNING 2,10 MT -UL- 2-10 GR kamış sipariş verdim. Ertesi gün arayıp kamışın ucunun kırılmış olduğunu ve ellerinde başka olmadığı için fiyat farkı almdan Okuma Vsystem 6'6'' 2-10 gr atar 195 cm gönderebileceklerini söylediler bende kabul ettim . İyi mi yaptım ? Okuma kamış shimanoya göre daha mı kaliteli?

Arkadaşlar egetech isimli siteden SHIMANO ALIVIO DX SPINNING 2,10 MT -UL- 2-10 GR kamış sipariş verdim. Ertesi gün arayıp kamışın ucunun kırılmış olduğunu ve ellerinde başka olmadığı için fiyat farkı almdan Okuma Vsystem 6'6'' 2-10 gr atar 195 cm gönderebileceklerini söylediler bende kabul ettim . İyi mi yaptım ? Okuma kamış shimanoya göre daha mı kaliteli?

Bence kısmetlisiniz 🙂
fiyatlarını direkt internetten bakıp karşılaştırırsanız zaten anlarsınız.
direkt iki katı fiyat var

Şimdiden hayırlı olsun 😉

👍👍👍👍👍

Bence almayın lrf kamış için bence boy çok kısa 210 veyahut 230 arası kamislara yönelin imkânınız var ise major craft ürünlerine bakmanizi öneririm okuma ile shimanoyu şöyle ozetliyim shimano Mercedes okuma murat131 🙂

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence almayın lrf kamış için bence boy çok kısa 210 veyahut 230 arası kamislara yönelin imkânınız var ise major craft ürünlerine bakmanizi öneririm okuma ile shimanoyu şöyle ozetliyim shimano Mercedes okuma murat131 🙂

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kargo gelmek üzere, şimdi pişman oldum kabul ettiğime. Okumanın kamışı şimanoya göre çok mu kötü?

Kargo gelmek üzere, şimdi pişman oldum kabul ettiğime. Okumanın kamışı şimanoya göre çok mu kötü?
Vsystem alivodan daha iyi zaten bozukalı olursa fiyatı nerdeyse 2 katı ancak size sadece kadife kılıf ile gönderirler muhtemel ancak her türlü alivioya göre iyidir yada hiç olmadı yakın kalitedir.Ancak arkadaşların dediği gibi kayalık vs üzerinden atacaksanız 1.95 kısa kalır.

Vsystem alivodan daha iyi zaten bozukalı olursa fiyatı nerdeyse 2 katı ancak size sadece kadife kılıf ile gönderirler muhtemel ancak her türlü alivioya göre iyidir yada hiç olmadı yakın kalitedir.Ancak arkadaşların dediği gibi kayalık vs üzerinden atacaksanız 1.95 kısa kalır.
ürün bazuka ile geldi. 210 cm - 195 cm atışta ne kadar fark ettirir?

ürün bazuka ile geldi. 210 cm - 195 cm atışta ne kadar fark ettirir?

Başlangıç olacağı için, fazla farketmez,
Kendinizi geliştirdikçe daha uzun modelleri deneyerek kendi standardınızı bulacaksınız kimi kısa kamış ile kimi uzun kamış ile daha iyi atış yapar.

Arkadaşlarımın dediği gibi alivio nun iki katı fiyatı vardır , ikinci el olarak bile satsanız zarar etmezsiniz,
Yada kenarda yedek olarak tutarsınız
Hiç kafanızı takmayın denemelere başlayın 😉

Hayırlı olsun 👍👍👍👍👍👍

Back