Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Savage gear ccs degil de bir onceki modelini kullaniyorum. Enbiya abiden de bir arkadaşım için solpara almıştım. Onu da deneme firsatim oldu. Öncelikle her iki kamışı da beğendim. Solpara daha hafif ve ucu daha ince. Savage gear tubular uca sahip medium to fast aksiyona sahip. Solpara sanirim fast aksiyon ve solid uc. Ayni sartlar altinda solparanin atış erimi biraz daha fazla. Hissiyat konusunda eşdeğer diyebilirim. Estetik açıdan savage gear bir adım önde tabi ama kişiye gore degisebilir. Savage gearin sitesinde hem tatli hem tuzlu su icin uygun olduğu yazıyor. Hissyatin artmasi icin kesinlikle kaliteli ince ip misina (0,06 tavsiyemdir) kullanin. Cok fark ediyor. Bence her iki kamış da alinabilir.

bahadır beye bende aynı soruları ozelden sormustum lrf gercekten bılgılı ben de bazı secımler arasında kaldım ve majorcraft solpara dedı hem butceme hemde keyfıme uygun du kı ıyı almısım atıstan sonra kamıs ucu saçmalamıyor tasmalama dıger kullandıgım kamısa gore cok kolay ve cok daha aksıyonu guzel balık vuruslarını 0,6 pı ıle cok guzel hıssettıyorum ve balık yakalama keyfımı cok guzel hale getırıyor..savagear da secenekler arasıdaydı ama o fıyatı verdıkten sonra kamısta bazı seyler fujı olsun ıstedım sonucunda dunya markasa 300 abndında para ver fujı halka yada makına yatagı alma ..majorcraftta bunlar var..
bende sasdenız den aldım yıne bahadır usta tafsıye ettı hatta fıyatı 360 tl ıdı ındırım le o fıyata aldım hala fıyatı değiştirmemiş hala aynı fıyatsa bence kacırmayın derım..

Merhaba,

Duo Tetra Works Toto 42s çiftli ya da üçlü iğne ile birlikte mi satılıyor? Eğer yok ise 42mm olan bu sahteye hangi boy iğneler uygun olur?

Teşekkürler.. Bu iğnelerin boyutları ne olarak geçiyor genelde? İleride değiştirmek istesem hiç bilgim yok.

12 numara diyor.2 gün önce aldım Sabah Suyundan. Alıntıdır 😉

DUO TETRA WORKS TOTO 42

• Boy : 42 mm
  • Tip : Sinking (Batan)
  • Ağırlık : 2.8 gr
  • Aksyon: Yalpalayan
  • İğneler : #12

Back