Evet olabilir. Daha çok yerinde deneyip alsan çok daha iyi olur diye tavsiyede bulundu. Ben ne kadar anlatsam yalan dedi 🙂 Keşke kamışları yerinde deneme imkanım olsa yaparım ama çok zor.
O zaman Solpara 👍👍👍👍👍👍
Evet olabilir. Daha çok yerinde deneyip alsan çok daha iyi olur diye tavsiyede bulundu. Ben ne kadar anlatsam yalan dedi 🙂 Keşke kamışları yerinde deneme imkanım olsa yaparım ama çok zor.
🙂) Daha başlarda artık bu kamış. Lurematic hakkında yorumlarınız var mı? Birde sizdeki solpara solid uçlu mu?O zaman Solpara 👍👍👍👍👍👍
Merhaba,
Duo Tetra Works Toto 42s çiftli ya da üçlü iğne ile birlikte mi satılıyor? Eğer yok ise 42mm olan bu sahteye hangi boy iğneler uygun olur?
Teşekkürler.. Bu iğnelerin boyutları ne olarak geçiyor genelde? İleride değiştirmek istesem hiç bilgim yok.Altında ve kuyruk kısmında olmak üzere toplam 2 adet 3lü iğne bulunmaktadır.
Teşekkürler.. Bu iğnelerin boyutları ne olarak geçiyor genelde? İleride değiştirmek istesem hiç bilgim yok.
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın 😉12 numara diyor.2 gün önce aldım Sabah Suyundan. Alıntıdır 😉
DUO TETRA WORKS TOTO 42
- Boy : 42 mm
- Tip : Sinking (Batan)
- Ağırlık : 2.8 gr
- Aksyon: Yalpalayan
- İğneler : #12