Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benimkileri alırken bunlardan da vardı ama iğneler o kadar küçükki vazgeçtim. zaten 1.8 değil 0.8 gr vardı dükkanda ve iğneler 11 yada 12 numara.
çok pahalı olanlara kaçmadan decoy , k-goog ve tict jigheadler bizlerin işini fazlasıyla görürler diye düşünüyorum.
daiwa da çok takılma ve kopma sorunu olmayan meralarda fiyatının hakkını verip uzun süreler kullanılacak kalitedeler.
benim bu jigheadi alış sebebim izmarit gibi küçük ağızlı balıklar. zaten takoz istavrit geldimi bu iğneler döker balığı.

herkese hayırlı cumalar, white bird 2,19 1-7 kullanıyorum, kamışın yumuşaklığı pek bana uymadı, ayrıca 7 gr jiglerde ciddi problem yaşıyoruz kendisi ile 🙂 aynı bütçelerde biraz daha sert ve atarı fazla kamış önerebilir misiniz?
Selamlar...

forumdaki dostlar pek sevmese de okuma v system 2-10 gr öneririm. bi incele bozuka çanta ile geliyo gayet iş görür dostum.

@ktg666 valla kıy paraya al bır majorcraft solpara..foworıt kullandım cok esnek geldı kı esnek bende hıc yok..bahadır usta secnek sundu solparada cazıp geldı aldım ıyıkıde almısım..200 başka kamısa verıcegıne 100 fazla ver al bır solpara derım ne cok yumusak nede esnek extra fast dıye gecıyor zaten ..mıss mısss.

@ktg666 valla kıy paraya al bır majorcraft solpara..foworıt kullandım cok esnek geldı kı esnek bende hıc yok..bahadır usta secnek sundu solparada cazıp geldı aldım ıyıkıde almısım..200 başka kamısa verıcegıne 100 fazla ver al bır solpara derım ne cok yumusak nede esnek extra fast dıye gecıyor zaten ..mıss mısss.
aslında ilk aklıma gelen kamış oldu zaten, deneyimleyen birinden duymak güzel teşekkür ederim.. zaten ona 100 buna 50 derken ... 🙂

Back