Engin teşekkür ederim. ben hırsız kullanmaya alıştım. çok sık olmasada fırsat buldukça LRF ye çıkıyorum. Çıkıncada ortama göre 2-3 e kadar kalıyorum. Enbiya bey MIRMIR MIRMIR dedi gaza getirdi, dün akşamda kartal civarında 10:30-02:15 e kadar olta salladım. ama mırmır la tanışamadık. ilk atışlarda ekteki yakışıklıyı aldım. Yakışıklı suya iade. sonrası inanılmaz kısır geçti. yarımdan sonra açıldı da foto daki 15 adet tavalığı aldık. balıkların 2 si hariç isome pembe ve beyaz ile alındı. 2 adet te ali amcadan aldığım çok hoşuma giden iş yapmasına sevindiğim 7 gr zebra glow jig le.62824 dosyayı görüntüle 62825 dosyayı görüntüle 62826 dosyayı görüntüle 62827 dosyayı görüntüle[/QUOTE]62833 dosyayı görüntüle 62834 dosyayı görüntüle
maşallah abi tebrikler güzel balıklar almışsın
tebrijkler faruk abi senin hırsızlar süper maşallah. en kısa zamanda görüşmek üzere.
ali amcadan aldığınız zebra glow 'un glow özelliği olduğuna emin misiniz? Bende de var aynı ürün de glow yok sanki onda. Malzemeler arabada kaldığı için şu an bakamıyorum ama merak da ettim.