Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Duel hardcore minnow'un 50 mm floating modelleri var. LRF de deneyen oldu mu? Marmara'da iş yapar mı acaba? Aşağıdaki linte ürünü görebilirsiniz.
(link)

HOKS ya ha HAJ rengini almayı düşünüyorum.

Merhaba,

Karides / Teke benzeri sahteleri offset iğneler ile kullananlarınız oldu mu?
Sanki eşkina için çok cazip olacak gibi geliyor ama denedim boşuna uğraşma derseniz boşuna bir de bunlara para saçmayayım 🙂
savage-gear-ms-100-tpe-manic-shrimp-4in-3-11oz-36.jpg
alma gerek yok derım benn hemde hıccc gerek yok

Jackson Pygmy Popper sabah suyunda 2 gün deneme fırsatım oldu atlamayan ispendek- baklacı kalmadı..Suya bakış açım değişti oynaşan ufaklıklar kefaldir dediğim balıkların çoğu meğer baklacıymış..Sabah suyu hafif güneş doğarken çok güzel çalışıyor sonra gün yükseldikçe yavaşlıyor gibi daha çok av yapmak lazım tabi..Aldıktan sonra ne gerek vardı demiştim kendime ama bence iş var gibi.wtd yaparak çekiyorum

Dosyalar

• WP_20170725_11_25_14_Pro.jpg
    WP_20170725_11_25_14_Pro.jpg
    42.5 KB · Okunma: 180
Arkadaşlar bende lrf ye merak sardım onun yüzünden de şu ara hastayım ve ilaç alıp yatıyorum 🙂 Benim merak ettiğm bazı jighed lar 1.1 gr 1.5 gb gibi düşük ağırlıkta. Bunları atmayı denediğimde neredeyse hemen önüme düşüyor. Yani çok gitmiyor. Bende o yüzden 4 gr ve üstü kullanıyorum. Bu düşük gramlı jig headların üzelliği ve atış püf noktası nedir? Bir de bu ufak sahteleri dipte deneyince güzel sonuç alınıyor mu?

Süper adınıza sevindim lrf gerçekten çok keyiflidir
Öncelikle kamisinizin marka modeli uzunluğu atarı nedir
Makinanızın marka modeli nedir bunlar bilinirse daha kolay yorum yapılır
Dusuk gr li jigheadler daha çok akıntisiz bölgelerde kullanılır bence ağırlarından daha avcıdır cunku suda daha yavaş batar ve baligin ilgisini çeker (dibe inme süresi arttığından ) ve kamislar daha ufak hareketlerle daha gerçekçi aksiyon verilebilir
Dipte iki tip jighead de bana göre is yapar ama yinede hafif jigheadler baba göre daha gerçekçi aksiyon aldığı icin bir tik daha başarılar

Back