Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Daha önce deneyen arkadaşlar var mı bilemiyorum ama ben iki gündür bu (link) kullanıyorum tek kelime ile harika. İsome marukyu/berkley gulp b.s. her iki ürünü de kullanan biri olarak bu ürünlerden aldığım performansın ötesinde sonuç aldım. Yaklaşık %60 gibi bir oranla avlandım. Her zaman avlandığım meralarda ayrı ayrı denedim çok iyi sonuç verdi. Sizlere de tavsiye ederim. Bu arada hedef balığım iskorpitti. Farklı bir balık gelmedi.

Geçen sene almıştım aynı üründen,
Görüntüsü çok hoşuma gitmişti 🙂

Kokuluların daha verimli olacağını düşüdüğümden Paketini açmadım henüz ,
İskorpitte berkley camo kullanıyorum ve güzel iş yapıyor.
Dediğiniz gibi iskorpitte verim alıyorsanız ben paketi açayım en iyisi 😉
ikiye bölerek kullanıyorsunuzdur muhtemelen diye düşünüyorum ?

İskorpitlerin İrileri Rastgelsin
Kovaya zor sığsın inşallah 😉

👍

👍
Su berkley camoyu bir ben calistiramadim herhalde 1 2 kere istavrit vurdu o kadar 🙁

Su berkley camoyu bir ben calistiramadim herhalde 1 2 kere istavrit vurdu o kadar 🙁

Camodan istavritte hiç beklentim yok ve denemedim bile
Dip çalıştığım zamanlarda kullanıyorum,
Geçen sene vermz kullandım bu sene berley almıştım,
geçen sene mırmır falan aldım ama bu sene sadece iskorpit 🙂
Ama irileri denk geliyor güzel oluyor.
İstavritte sardine tipi silikonlar
Özelliklede isome pembe iş yapıyor , onda da sıkıntı çok çabuk deforme oluyor 🙁

Bunlar şahsi deneyimlerim
kesinlikle reklam amaçlı değil yanlış anlaşılmasın .

👍
Bütün olarak kullanıyorum, zaten kolay kolay kopmuyor, deforme olmuyor. Uzun, büyük bir hırsız iğne ve hareketli jig head ile birlikte kullanıyorum. Aksiyonu harika, çok iyi sonuç aldım.
20180716_234310.jpg

Daha önce deneyen arkadaşlar var mı bilemiyorum ama ben iki gündür bu (link) kullanıyorum tek kelime ile harika. İsome marukyu/berkley gulp b.s. her iki ürünü de kullanan biri olarak bu ürünlerden aldığım performansın ötesinde sonuç aldım. Yaklaşık %60 gibi bir oranla avlandım. Her zaman avlandığım meralarda ayrı ayrı denedim çok iyi sonuç verdi. Sizlere de tavsiye ederim. Bu arada hedef balığım iskorpitti. Farklı bir balık gelmedi.
bu ürünü kullanırken yarısını kesip mi kullanıyorsunuz ve istavrit mırmır avlarında nasıllar?

bu ürünü kullanırken yarısını kesip mi kullanıyorsunuz ve istavrit mırmır avlarında nasıllar?
Taktığım iğne ve silikon orta/büyük boy balıklara uygun ve bu aralar kıyıda sadece kıraça var. Yani henüz istavritte denemiş değilim. Bulunduğum yerde mırmır yok, olsa büyük ihtimal ilgisini çeker sanırım. Silikonu bütün kullanıyorum.

Oguzhan camo iskorpitte bir numaradir. Yenikapida atar atmaz yapisir keratalar. Kayalik merada dipte balik varsa mutlaka calisir. Istavritte ise kuyruk kismini koparip igneye taktigimda isome kadar olmasa da verim aldim.

Bunun kokusuzu var bende.

50 ADET Yumuşak solucan Capuchin kurtçuklar Balıkçılık Lure Grub worm Silikon Yem 14 cm/2g Ücretsiz kargo
(link)
(from AliExpress Android)

Normalde bir kac kez denedim ama verim alamadim. Iskorpite deneyecegim simdi. Aksiyonu cok guzel bir silikon.

Oguzhan camo iskorpitte bir numaradir. Yenikapida atar atmaz yapisir keratalar. Kayalik merada dipte balik varsa mutlaka calisir. Istavritte ise kuyruk kismini koparip igneye taktigimda isome kadar olmasa da verim aldim.
Yanyana birkac arkadas olta attik onlarda isome bende dr berkley vardi onlar 2 3 tane iskorpit alirken ben sadece kaya baligi aldim 😀 ya sans eseri oldu yada isome varken yuzune bakmiyorlar 🙂

Camodan istavritte hiç beklentim yok ve denemedim bile
Dip çalıştığım zamanlarda kullanıyorum,
Geçen sene vermz kullandım bu sene berley almıştım,
geçen sene mırmır falan aldım ama bu sene sadece iskorpit 🙂
Ama irileri denk geliyor güzel oluyor.
İstavritte sardine tipi silikonlar
Özelliklede isome pembe iş yapıyor , onda da sıkıntı çok çabuk deforme oluyor 🙁

Bunlar şahsi deneyimlerim
kesinlikle reklam amaçlı değil yanlış anlaşılmasın .
Tesekkurler 🙂 zaten 1 2 kere denedim yemi daha cok ustune duseyim 👍

Back