ErzincanLee
Aktif Üye
kargo olayı sıkıntı birazda erken gelseEfsane efsane sıkıntı yok, çok iyi iş yapıyor iskorpitte
kargo olayı sıkıntı birazda erken gelseEfsane efsane sıkıntı yok, çok iyi iş yapıyor iskorpitte
Ben de 4-5 gün önce sipariş verdim bundan. Mırmır için ama bakalım inşallah iş yapar.10 Adet/grup Yapay Deniz Solucanlar 135mm Yumuşak Balıkçılık Lures Yumuşak Bait Gerçekçi Balık Kokusu Lures
(link) to Clipboard
Bende bu silikondsn aldim 2 paket birisi yorum yazmis 6 atista 6 iskorpit diye hemen yapistim 😀
Ben de 4-5 gün önce sipariş verdim bundan. Mırmır için ama bakalım inşallah iş yapar.
Mırmır olmasada
İskorpitte iş yapacaktır.
Mırmırda tercihim kokulu 😉
Rastgelsin
O yemler kokulu ki..
Kokulu iyimiş ben de alcam hangi renkleri iş yapar ki ayvalık iskorpit falan mevsimi gekince yqpar Çipura mırmır kara göz var genelde levrekte tabiBen de 4-5 gün önce sipariş verdim bundan. Mırmır için ama bakalım inşallah iş yapar.
1 haftadır kullanıyorum, malum bu ara istavrit yok zaten deneme şansım olmadı. Ama iskorpit te marukyu dan, berkley Gulp tan daha iyi o kesinIstavrit falan denk geldimi hic ?
Kargo yaklaşık 40 gün sürüyorAbi aliexpresste urunun altina yorum yapan senmiydin 🙂
Ben mırmır için aldım ama bakalım gelince göreceğiz mırmıra çalışıp çalışmadığını. Hem o zaman kadar mırmırlar biraz kıyılasın büyüsün 😀Kokulu iyimiş ben de alcam hangi renkleri iş yapar ki ayvalık iskorpit falan mevsimi gekince yqpar Çipura mırmır kara göz var genelde levrekte tabi