Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pop walker 5 gram yeterli mesafeye gider mi acaba şuan kafama takıldı

Fiyat uygun. Bence 3 kerede sarın, 100 m ip yeterli gelecektir. Ben 150 m'yi 2'ye bölerek sardım, altına yaptığınız dolgu misinaya sağlam bir düğümle bağlayın yeter.

Ben double uni knot kullanıyorum, düğümle ilgili bir sıkıntı yaşamadım şimdilik.

Fiyat uygun. Bence 3 kerede sarın, 100 m ip yeterli gelecektir. Ben 150 m'yi 2'ye bölerek sardım, altına yaptığınız dolgu misinaya sağlam bir düğümle bağlayın yeter.

Dolgu misina olayına ben karşıyım. Mesela şu an benim makinada dolgu misinanın düğüm kısmı kenardan takılıyor ip oraya giriyor ve bam ya sahte ya da ip koptu geçen gün ava gittiğimde, daiwa 0.3 var japon pazarından aldığım ip çok güzel de dolgu misina olayına ben sıcak bakmıyorum. Spin makinelerimin hiç birinde dolgu misina yok ve avda herhangi bir aksilik de yaşamadım şu ana kadar.

@Melih Peker değerli yorumun için tşk ederim makşnam aslında okuma helios 270 cm ile kombin durumunda ama bir de 1-10 gr atarlık bir lrf kamışı almayı düşnüyordum makina almam gerekgerekli mimerak ediyorudm şimdi şüphem kalmadı .tekrardan tşker

Yenikapıda lrf yapmaktan sıkıldım , florya avcılar tarafı hariç bu dönemde lrf yapabileceğim yer önerebilirmisiniz ?

Yeni kapıdan sıkılmamın nedeni sadece iskorpit çıkıyor ve sürekli kayalara jighead-solucan taktırmaktan bıktım , 2 günde 2 paket hareketli glow jighead , 1 paket isome marukyu pembe L boşa gitti , en azından sevindigim taraf ufak 2 tane eşkina çektim ve 1i çok hasar gördüğünden ancak 1 tanesini salabildim .
20180731_220325.jpg

Bu yüzden bana önerbileceğiniz yer var mi ?
Karagöz olur , mırmır olur , avrupa yakasında nerelere gidebilirim ?
Not: Aracım var

Back