Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O birşeymi
Geçen sene 15 TL ye çinden getirdiğim
Daha sonra 20 TL ye gördüğüm keşke burdan alsaydım daha çabuk gelirdi dediğim ürünün indirimli fiyatı 60 TL olmuş 🙁
Durum kötü 🙁 🙁 🙁

(link)

78682 dosyayı görüntüle
Bende hanıma telefon alacaktım 1700tl idi olmuş 2100tl sinir oldum 5gün önce sordum ya

Arkadaşlar malum dolar fırladı gitti. Yakın zamanda ürünlerin fiyatları çok daha artacaktır. O yüzden bu fiyatlardan bir kaç birşey almak lazım diye düşünüyorum.
Hani LRF de olmaz ise olmazlarınız ? Elinizde 1 adet sahte ile gidecekseniz hangisi olur du ? Ya da 3 sahte ile gideceksiniz hangileri olmalıydı gibi ? Önerileriniz nelerdir ? Mesela 1 popper , 1 sinker gagalı , 1 jig desek bunları hangi kombinasyonla elde edersiniz ? Kısacası bana en önemli gördüğünüz 3 sahtenizi belirtir misiniz ?

@angvil öyle kardeşim ya Stokta olsa da fark etmez hepsi ülkede ne alırsan al aynı muhabbeti yapıyor , toptancılar ürün vermiyor şirket bünyesinde gıda bölümümüz var ürün alamıyorlar karaborsa yapacaklar sanırım dolar oturana kadar kaç yer dolaştık plastik kap vs yok diyor adam 🙂 🙂 bu saatten sonra çok düşeceğinide sanmam doların aliexpress i falan sileriz telefondan

Merhaba

Bugün mera gezdim deneme yaptım ama hiç vuruş alamadım
Meralar bol kefal ısparoz ve canavar levrek dolu.
Sığ kum ve otluk
Levrekler inanılmaz avlanıyor ot balıkları kefaller kendini sudan dışarı atıyor

1 adet poper su üstü vadı yanımda denedim çok ot var su üstündede action vermek zor oldu ama hiç vuruş alamadım.
Glup kırmızı vardı hiç vuruş alamadım
Mini jig denedim ota takıldığı için sonıç alamadım

Bu levrekleri nasıl avlayacağım??

Merhaba

Bugün mera gezdim deneme yaptım ama hiç vuruş alamadım
Meralar bol kefal ısparoz ve canavar levrek dolu.
Sığ kum ve otluk
Levrekler inanılmaz avlanıyor ot balıkları kefaller kendini sudan dışarı atıyor

1 adet poper su üstü vadı yanımda denedim çok ot var su üstündede action vermek zor oldu ama hiç vuruş alamadım.
Glup kırmızı vardı hiç vuruş alamadım
Mini jig denedim ota takıldığı için sonıç alamadım

Bu levrekleri nasıl avlayacağım??
Yemlik balık çok olduğu için bizimkileri tercih etmiyorlar olabilir mi. Sonuç da o kadar balık arasında bizimkini görüp saldırmaları gerek.

109 TL ye aldığım Okuma alaris 30 186 TL olmuş Kudos kamışı 145 TL ye almıştım aynı satıcı fiyatı 240 TL yapmış.

Back