Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hepsi harika abi eline sağlık. birde bunlarla aldığın balıklar var 🙂
evet Kardeşim. büyük keyif gerçekten. resimdeki jig ve henüz deneme fırsatı bulamadığım ilk fotodaki tek iğne haric hepsi ile balık aldım. keyfi katlıyor gerçekten.

Selam Güngör kardeşim. görüşemiyoruz. daha doğrusu denk gelemiyoruz. bu sıralar caddebostan pendik hattına kaymış durumdayım

Haklısın abi denk gelemiyoruz.
2 haftadır akşamları çok rüzgarlı.
Geçen hafta gittim abi bırak olta açmayı denize uçuyordum rüzgardan. 20-25 km/h hız vardı.
O sebeple akşama doğru beylerbeyi camiinde surf ile avlanıyorum bu aralar.
Rüzgar kesilsin direk meradayım.

Hayırlı akşamlar...
Genel bir soru...
Baby jigler ile savage gear psycho sprat tipi yemler arasındaki farklar nelerdir?
İstanbul boğazda (ne kadar jig avı sorunu olsa da) çantada hangisinin olması daha mantıklı?
Şimdiden teşekkürler...

Hayırlı akşamlar...
Genel bir soru...
Baby jigler ile savage gear psycho sprat tipi yemler arasındaki farklar nelerdir?
İstanbul boğazda (ne kadar jig avı sorunu olsa da) çantada hangisinin olması daha mantıklı?
Şimdiden teşekkürler...

İkisi de jig yemidir hocam arada bir fark yok.
Çantanızda dursun diye az miktarda jig alacaksanız major craft jigpara zebra glow'u tavsiye ederim.
Kendo ile savagear arasında kaldıysanız, savagear daha iyidir...

İkisi de jig yemidir hocam arada bir fark yok.
Çantanızda dursun diye az miktarda jig alacaksanız major craft jigpara zebra glow'u tavsiye ederim.
Kendo ile savagear arasında kaldıysanız, savagear daha iyidir...
Teşekkür ederim... Savage nin turkish mix i var ondan alıp jig mevzuunu kapatabilirim ozaman 🙂

Bu sezonun ilk mırmır avından boş dönmedik neyse ki. Geceyi 2 kişi toplam 3 mırmırla kapattık. Av saati 21:00-01:00 arası.
Yem olarak crazy fish cruel leech beyaz renk kullandım. Aksiyon olarak dipten çok yavaş sarım ve arada kısa beklemeler dışında hiç birşey yapmadım.
Merayı etraftaki meraklı amcalara ifşa etmemek adına balıkların fotoğraflarını evde çektim, bölgede en fazla 3 kişi olta atabiliyor, balık yaptığı duyulursa vay halimize 🙂

(link)

Back