Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Benim var. Bu takımla av yapmanın tadına doyamazsınız 🙂

Kamış: TICT SRAM UTR-68-TOR The Answer
Makine: Daiwa 2018 Exist FC LT1000S-P
İp: Momoi Oshikage 0.1 pe
Slm kardeşim bu malzemelerin satıldığı bi link varsa gönderebilirmisin toplu genel olarak bi fiyat listesini görebilirmiyz.teşekkrlr.

Slm kardeşim bu malzemelerin satıldığı bi link varsa gönderebilirmisin toplu genel olarak bi fiyat listesini görebilirmiyz.teşekkrlr.
kamış = 2250 lira
makina = 3500 lira
ip = 100 lira
bütün bunlar japonya fiyatları kargolar ücretsiz olsa desek birde gümrük vergisi %20 olması lazım hesapladıysan benim matematik yetmedi banada söyle🙂

Toplu olarak satıldıkları bir yer bulamadım hocam. İp Türkiye'de 200 lira civarında, diğer ürünler japon sitelerinde ve ebay'de mevcut. Ortalama olarak kamış 2500 lira, makine 3500 lira civarında, vergiler hariç...

Benim bu ürünleri tavsiye etmem bir latife tabi ki, arkadaş ne bütçesini belirtmiş ne de avlanacağı bölge hakkında bilgi vermiş, ben de hayalimdeki takımı tavsiye edeyim bari dedim 🙂

Merhaba arkadaşlar, Adana da spin ve lrf yapan arkadaş var mı ? Ben de eşlik etmek isterim.

Toplu olarak satıldıkları bir yer bulamadım hocam. İp Türkiye'de 200 lira civarında, diğer ürünler japon sitelerinde ve ebay'de mevcut. Ortalama olarak kamış 2500 lira, makine 3500 lira civarında, vergiler hariç...

Benim bu ürünleri tavsiye etmem bir latife tabi ki, arkadaş ne bütçesini belirtmiş ne de avlanacağı bölge hakkında bilgi vermiş, ben de hayalimdeki takımı tavsiye edeyim bari dedim 🙂

arkadaş ne bütçesini belirtmiş ne de avlanacağı bölge hakkında bilgi vermiş,
Abi belirtse bile siz sıkılmadınız mı artık bu durumdan. herkes lrf kamış önerisi, spin kamış önerisi, okuma g force nasıl yani o kadar çok konusu açıldı ki. forum içi arama butonuna "lrf/spin öneri" yazsa hem daha çabuk ulaşılacak hem de artık bilgi kirliliği olmayacak.
Tabi şimdi ecvap yazmak zorunda değilsin o zaman denilebilir bana isyan ettim artık 😀

Back