Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar lrf için mono misina önerileriniz ne olabilir ?

Dün stroft abr beni resmen yarı yolda bıraktı dolana dolana bir hal oldu en son makinenin dişlilerine de takılınca avı bırakmak zorunda kaldım.

Tecrübe ettiğiniz, bütçeyi fazla sarsmayan okuma ceymar 10 ile uyumlu mono misina olarak neye yönelmeliyim ?

Dün stroft abr beni resmen yarı yolda bıraktı dolana dolana bir hal oldu en son makinenin dişlilerine de takılınca avı bırakmak zorunda kaldım.

Tecrübe ettiğiniz, bütçeyi fazla sarsmayan okuma ceymar 10 ile uyumlu mono misina olarak neye yönelmeliyim ?
Neden Misina ?

ben yedek makinamda momoi himax extra 0,165 kullanıyorum. sıfır hafıza bir misina gayet memnunum. tavsiye ederim

(link)

bence misina suya girince ve kullandıkça formunu kaybeden bir ürün ne kadar kaliteli olsa da bu malesef oluyor , onun için bence misina sarmaya gerek yok
Her avdan sonra yada her av olmasa bile bi sonraki hafta sonuna kadar av yapılmayacaksa pazar akşamı yapılan son avdan sonra makine ve olta küvette çeşme suyu ile yıkansa dahi deforme olur mu?
İlk oltamı yaklaşık 10 sene kadar önce aldım.önceden çok balığa gitmezdim.ayda bir belki.hâlâ ilk misine sarılı makinemde ve elimde çektiğim halde kopartamıyorum.

Back