Rodosto
Aktif Üye
- Adı
- Dogukan
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
@cryingwolf Hızlı sonuç için marukyu güzel fikir.Jighead de temin etmeniz gerekiyor tabi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
jighead olarak micro sandeel kit içinde 2 tane çıkıyor onun haricinde savage gear micro sandeel glow 2g'lık 4 tane ve br hareketli jighead 3 gr 4 tane sipariş verdim@cryingwolf Hızlı sonuç için marukyu güzel fikir.Jighead de temin etmeniz gerekiyor tabi.
Hayırlısı olsun malzemeleri alamatradan mı aldınLRF setimin siparişini verdim. kamış olarak okuma dead ringer 2-12gr 210cm, makine olarak okuma alaris 20 aldım. 0.08 8 örgü ip misina, leader olarak 0.25mm florocarbon misina aldım. sahte olarak da başlangıç olarak savage gear micro sandeel glow, kendo haryu 95f-23, savage gear 3d minnow pop-walker 66 blue sardine, savage gear 3d slim minnow 8gr 5.4cm flash minnow, savage gear 3d vib blade 4.5cm 8.5gr pink glow zebra aldım. bir de marukyu isome almayı düşünüyorum. inşallah umduğumuzu buluruz![]()
yok internetten aldım. iki farklı siteden.Hayırlısı olsun malzemeleri alamatradan mı aldın
Hayırlı uğurlu olsun ben biraz sadece ipi ve leader i kalın buldum bence bir tik daha azaltirsaniz sizin icin daha iyi erim daha iyi olucaktir tavsiye ederim sanırım siz biraz daha maket balık üstüne çalışkansınız değil mi maket balıklarda maria sqaush ları tavsiye ederim iyi çalışıyorlar simdiden bol trofeli avlarınız olsunLRF setimin siparişini verdim. kamış olarak okuma dead ringer 2-12gr 210cm, makine olarak okuma alaris 20 aldım. 0.08 8 örgü ip misina, leader olarak 0.25mm florocarbon misina aldım. sahte olarak da başlangıç olarak savage gear micro sandeel glow, kendo haryu 95f-23, savage gear 3d minnow pop-walker 66 blue sardine, savage gear 3d slim minnow 8gr 5.4cm flash minnow, savage gear 3d vib blade 4.5cm 8.5gr pink glow zebra aldım. bir de marukyu isome almayı düşünüyorum. inşallah umduğumuzu buluruz![]()
maşallah Engin. Tebrikleruzun zamandır balığa gitmiyordum cuma akşamı ani bir kararla 1 2 saat gideyim dedim. çok rüzgar vardı buda işi zorlaştırdı biraz ama en azından tavalık bir şeyler alabildim. çok fazla kalamadım.
kamış : daiwa legalis 240 2-12
makina : daiwa ninja 1000
ip : momoi oshikage 0.3 PE + varivas ajing master 3lb
Yem : kendo yeni kokulu silikon, isome marukyu kırmızı L
jighead : Dress 2 gr. daiwa jig head.
Kamış boyu çok kısa, erimi çok olumsuz etkiler. 210-240 arası bir boy daha uygun olur. Yani 210'un altına inme, 240'ın üstüne çıkma derim. Uygun uzunluk, senin boyun ile alakalı biraz.Merhaba hocalarım. Yaklaşık 7 yıldır surf casting ile kıyıdan avcılık yapmaya çalışıyorum. Ama şimdiye kadar harika avlar yaptığım söylenemez. Şimdi ise lrf merak salmış durumdayım. Geçen gün av bayisine gittiğimde bana kamış ve makine önerisi yaptı arkadaş sizinle paylaşmak ve fikir edinmek istedim. Bu arada çok bütçem yok ama yine de parça parça da olsa bir takım dizmeye çalışacağım.
Kamış : SHİMANO FX XT 180 L
Makine : Shimano Sienna 1000 FG Lrf Olta Makinesi, Fiyatı 293,82 TL Özellikleri ve Yorumları
Diğer malzemelere daha geçemedim çünkü daha kamış ve makinede karar kılamadım. Rica etsem daha uygun yada bu fiyata daha performanslı olabiliecek kamış ve makine önerisi alabilir miyim.