Lrf - Light Spin Kamış Ve Makine Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mumrucan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mumrucan

Yeni Üye
Tepki
11
Ödül
5
Merhaba arkadaşlar ,
Lrf ve Light Spin için kamış ve makine kombinasyonu yapmak istiyorum.Kıyıdan avlanacağım.1,5gr jighead kullanıp silikon da atmak istiyorum 8-10 gr lik baby jiglerde.. Kamışa mı önem vermeliyim makineye mi bilemiyorum.Süpriz trofelerde de canımı sıkmayacak fiyat performans ürünleri bakıyorum , tecrübelerinize ihtiyacım var.
Bütçe=700TL
Hobide yeni olduğum için olmazsa olmaz dediğiniz silikon ve sahte önerilerinizede açığım.
Teşekkürler.

merhaba ekli ilanım var, ilgilenirseniz kamışı bir araştırın. ben Okuma Inspira Fd Isx 20 B ile kombin yapmıştım. makineyi sattım, şu an kamış kaldı.
Bu kamış ile light spin olmaz. sadece lrf yapabilirsiniz.

(link)

merhaba ekli ilanım var, ilgilenirseniz kamışı bir araştırın. ben Okuma Inspira Fd Isx 20 B ile kombin yapmıştım. makineyi sattım, şu an kamış kaldı.
Bu kamış ile light spin olmaz. sadece lrf yapabilirsiniz.

(link)
Merhabalar kamışın kısa olacağını düşünüyorum ve atar aralığı bana uygun değil sanırım cevabınız için teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar ,
Lrf ve Light Spin için kamış ve makine kombinasyonu yapmak istiyorum.Kıyıdan avlanacağım.1,5gr jighead kullanıp silikon da atmak istiyorum 8-10 gr lik baby jiglerde.. Kamışa mı önem vermeliyim makineye mi bilemiyorum.Süpriz trofelerde de canımı sıkmayacak fiyat performans ürünleri bakıyorum , tecrübelerinize ihtiyacım var.
Bütçe=700TL
Hobide yeni olduğum için olmazsa olmaz dediğiniz silikon ve sahte önerilerinizede açığım.
Teşekkürler.

Bu kamışlara bakabilirsiniz. Salty Rugger serisi 250TL civarı, Boreas 450-500TL civarı.

Fujin Salty Rugger FJ-682/AJI 205CM 0,8-10GR Lrf Kamışı

Fujin Salty Rugger FSR-762/KURODAI 230CM 2-15GR Lrf Kamışı

FUJIN BOREAS FBS-762KR 230CM 1-15GR

Bu kamışlara bakabilirsiniz. Salty Rugger serisi 250TL civarı, Boreas 450-500TL civarı.

Fujin Salty Rugger FJ-682/AJI 205CM 0,8-10GR Lrf Kamışı

Fujin Salty Rugger FSR-762/KURODAI 230CM 2-15GR Lrf Kamışı

FUJIN BOREAS FBS-762KR 230CM 1-15GR
Teşekkür ederim inceliyorum bu markayı ilk defa duydum 🙂
Makine öneriniz var mı acaba ? Okuma Ceymar Ctx10 ve Okuma Inspira 20 bakıyorum sizce yeterli olur mu ?

@Burak Alp Teşekkür ederim hocam sanırım ceymar ctx 10 alıcam araştırmalarım sonucu.
@Çırak Hocam fujinin iki adet modeli var
FUJIN SALTY RUGGER FJ-682/AJI 205CM 0,8-10GR LRF KAMIŞI
FUJIN SALTY RUGGER FSR-762/AJI 230cm 0.8-10g LRF Kamışı

Atar aralıkları aynı aksiyon ikisinde de fast yazıyor siz hangisini önerirsiniz ?
Teşekkürler.

Fujin markası Salt Ticaret firmasının ürettirip ülkemize getirdiği yeni bir marka. Normalde temsil ettikleri markalar oldukça kaliteli markalar, fujin kamışları kullanmadım ama kullananlar memnun gözüküyor. @enginson hocamın tavsiye ettiği Daiwa Legalis kamışı kısa bir süre kullandım fakat denge sorunu nedeni ile satmak zorundan kaldım. 280 gr'lık makine ile dahi dengeleyemedim kamışı, sanki ağırlığın tamamı uçta toplanmış. Bu ağırlıklarda dahi dengeli olmayan bir takım uzun süreli avlarda yorucu olabilir.

Fujin markası Salt Ticaret firmasının ürettirip ülkemize getirdiği yeni bir marka. Normalde temsil ettikleri markalar oldukça kaliteli markalar, fujin kamışları kullanmadım ama kullananlar memnun gözüküyor. @enginson hocamın tavsiye ettiği Daiwa Legalis kamışı kısa bir süre kullandım fakat denge sorunu nedeni ile satmak zorundan kaldım. 280 gr'lık makine ile dahi dengeleyemedim kamışı, sanki ağırlığın tamamı uçta toplanmış. Bu ağırlıklarda dahi dengeli olmayan bir takım uzun süreli avlarda yorucu olabilir.
evet hocam daha hafif takım istedigim icin uygun fiyatlı bu iki ürünü arastırıyorum.Farklı bir kamış öneriniz varsa dikkate alırım , teşekkür ederim.

Back