Lrf makina seçimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sonlrfci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sonlrfci

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Elimde fujin salty rugger 230 0-10 Gr kamış var buna uygun genellikle mırmır sargöz ve melana için arada levrek çupra için kullanacağım. Bu kamisa uygun makina tavsiye edermisiniz ben okuma fuel spin 1000 ve okuma alaris 20 arasında kaldım elimde silikon ve maketler mevcut

Elimde fujin salty rugger 230 0-10 Gr kamış var buna uygun genellikle mırmır sargöz ve melana için arada levrek çupra için kullanacağım. Bu kamisa uygun makina tavsiye edermisiniz ben okuma fuel spin 1000 ve okuma alaris 20 arasında kaldım elimde silikon ve maketler mevcut
melena derken melanur mu?
bakın ben sağlıkçıyım, melena kanlı gaita demek. gis kanama belirtisidir çoğunlukla. lütfen, sağlıkçı kimliğim tetikleniyor 😀

Bu ikisi arasından Alaris. Bütçeniz uygun ise Ceymar 1000'e de bakabilirsiniz. Ben kullanıyorum, elinizdeki kamış ile çok uyumlu.

Back