Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf makina

can9338

Yeni Üye
Adı
Can
Merhaba yeni pandora smoke 1000s evde denerken fark ettimki çok akıcı sarmıyor benim baurer aron 2000 makinam bile daha akıcı sarıyor sizce neden,baska makinamı alıyım?

can9338

Yeni Üye
Adı
Can
Kamış shimano sienna 211cm 05-7

can9338

Yeni Üye
Adı
Can
Üste çıksın diye yazıyorum.

Lafalisokalemabuno

Aktif Üye
Adı
Samet
Merhaba. Makinede üretim kusuru falan yoksa ben bir iki avda deneyip ihtiyacımı karşılayıp karşılamadığına bakardım. Yine de tatmin olmazsanız, bütçeniz de varsa yeni makina alın gitsin derim. Forumu karıştırırsanız pek çok makine önerisi var. Bir malzemecide deneyerek almayı da düşünebilirsiniz.

kafican

Üye
Adı
Kafi can Akın
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba yeni pandora smoke 1000s evde denerken fark ettimki çok akıcı sarmıyor benim baurer aron 2000 makinam bile daha akıcı sarıyor sizce neden,baska makinamı alıyım?
Bu konuda benim de benzer bir tecrübem var.
Seahorse makinam vardı spine deneme amaçlı takım almıştım, o zamandan kalma.
Tabi bakımını falan yaptım, Super Lube marka yağlarım vardı bakımlarını iptidai şekilde yaptım, burçların rulmana çevrilmesini yaptım (aliexpress rulmanları) elimden geldiğince keçe yerine karbon vb bazı upgradeler yapmış olsam bile fiyatına göre çok ciddi performanslı bir üründü. Hatta yağ bitmiş olmasına ve marin gress kullanmama rağmen halen güzel.
Böyle makineler oluyor. Evet rulmanı daha az kaliteli, belki kasası sağlam değil kaliteli makineler kadar ve diğer teknolojileri düşük belki bir 5 10 metre daha az atar, ip düğümü yapmaya az daha meyillidir ama akıcılık ve diğer konularda 8, 10, 13 k lık makineleri geçebiliyor, yahut daha iyi hissettirebiliyor.

GURKANKALKAVAN

Aktif Üye
Adı
GÜRKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Selamlar. makinende sorun yok büyük ihtimalle içindeki yağ çok kalın. (tıpkı daha önceki yazılarımda savagear 1000 serileri için yazdığım gibi)
bir kaç kullanımdan sonra makine akışkan hale gelecektir. (kullandıkça incelen bir yağ sürüyorlar fabrikada raf ömrüde sıkıntısız olsun diye) biraz daha kullanıp gözlemle istersen.