Aliexpressten gelen baby jiglerin yaninda uzun suredir stok bulamayip gecen denk gelip aldigim savage gear mini jigler geldi. Isome pembe siparis vermistim ama bu renk geldi umarim is yapar geri gondermekle ugrasamam.
Natural pink diye geçiyor bu rengi iş yapar merak etmeyinAliexpressten gelen baby jiglerin yaninda uzun suredir stok bulamayip gecen denk gelip aldigim savage gear mini jigler geldi. Isome pembe siparis vermistim ama bu renk geldi umarim is yapar geri gondermekle ugrasamam.
Hiç kurcalama iş yapıyor 🙂Aliexpressten gelen baby jiglerin yaninda uzun suredir stok bulamayip gecen denk gelip aldigim savage gear mini jigler geldi. Isome pembe siparis vermistim ama bu renk geldi umarim is yapar geri gondermekle ugrasamam.
Natural pink diye geçiyor bu rengi iş yapar merak etmeyin
Hiç kurcalama iş yapıyor 🙂
Gece bu zebralar is yapmaz mi bir tane de ali expressten gelen glow var su beyaz kirmizi noktali olan
Bir de kullananlardan bilgi istiyorum agzini actiktan sonra tekrar cit citli sekilde kapatilabiliyor mu yoksa suyu ile birlikte baska bir kapta mi muhafaza edecegiz?
Hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın.Aliexpressten gelen baby jiglerin yaninda uzun suredir stok bulamayip gecen denk gelip aldigim savage gear mini jigler geldi. Isome pembe siparis vermistim ama bu renk geldi umarim is yapar geri gondermekle ugrasamam.