umitdulger
Daimi Üye
Lider kaç mm olacak önemli mi ?
mm olarak 0.14-0.16'nın ideal olduğunu düşünüyorum ama yukarıda dediğim gibi çeker değeri olarak ipinizin üstünde olmasın.
Lider kaç mm olacak önemli mi ?
Bu ipin pek iyi olacağını sanmıyorum bence almayın. Ümit hocamla hakan hocam daha iyi bir ip önerirler size. Elinizdeki misina lider olarak bence kullanılabilir fakat çekeri yüksekmiş 3,6 kg diyor bu durumda alacağınız ipin en az 5 kg falan olması lazım. 0,06 falan gibi bir ipinde çekerinin 4,5 kg olması için pahalı ve kaliteli ip olması lazım o yüzden bu misina size lider olarak sıkıntı yaratabilir. Mesela ben daiwa jbraid 4x 0,07 kullandım memnun kaldım bu ipin çekeri 2,6 kg lider olarakta 2.1 kg cekerli savage gear fc lider kullandım önünde.(link)
Şu nasıl ? Leader olarak , makine de sarılı olan lrf misinasını kullanabilir miyim ?
@Gorkembjk @doktor sag birakmayan
bağlı olan misina bu lider olur mu ?
(link)
Onları etiketler misin ? Birde istanbul beylikdüzü civarı veya avcılar nereden alışveriş yapayım ? Yada internetten mi alıyorsun sen ? Sağol. Nisan gibi mevsim başlar. Eksiğim kalmasın.Bu ipin pek iyi olacağını sanmıyorum bence almayın. Ümit hocamla hakan hocam daha iyi bir ip önerirler size. Elinizdeki misina lider olarak bence kullanılabilir fakat çekeri yüksekmiş 3,6 kg diyor bu durumda alacağınız ipin en az 5 kg falan olması lazım. 0,06 falan gibi bir ipinde çekerinin 4,5 kg olması için pahalı ve kaliteli ip olması lazım o yüzden bu misina size lider olarak sıkıntı yaratabilir. Mesela ben daiwa jbraid 4x 0,07 kullandım memnun kaldım bu ipin çekeri 2,6 kg lider olarakta 2.1 kg cekerli savage gear fc lider kullandım önünde.
Ben hep internetten alışveriş yapıyorum sık sık kontrol ediyorum kampanya indirim çek vs oldukça eksiklerimi gideriyorum hatta yedekliyorum falan.Onları etiketler misin ? Birde istanbul beylikdüzü civarı veya avcılar nereden alışveriş yapayım ? Yada internetten mi alıyorsun sen ? Sağol. Nisan gibi mevsim başlar. Eksiğim kalmasın.
İp+lider alacağım jigheadleri hallederim. Kutu da vardı zaten bir kaç adet.
Hangi şehirdesin ?Şu zamanda mırmır alan oluyor mu ?
Hangi şehirdesin ?
Ben de şüphe ile aldım ama tam bir F/P ürünü çıktı bu serisi Kendo nun. Kuş Gözü vb sıkıntılar yaşamadım. Atış erimi de gayet iyi.(link)
Şu nasıl ? Leader olarak , makine de sarılı olan lrf misinasını kullanabilir miyim ?
@Gorkembjk @doktor sag birakmayan
bağlı olan misina bu lider olur mu ?
(link)