Peki lrf ile palamut lüfer gibi büyük balıklar tutuluyor mu yoksa sadece küçük balıklar mıSpin ile çok kısıtlı zamanlarda lüfer ailesinden bir şeyler yakalama imkanı varken daha sık balığa giderim, akşamları istavrit, iskorpit vb balıkları yakalarım diyorsan da lrf daha iyi.
Peki lrf ile palamut lüfer gibi büyük balıklar tutuluyor mu yoksa sadece küçük balıklar mı
Abi peki yeni başlayan birine uygun olucak şekilde toplam 2-2.5 bin tlye kamış ve makina ne önerirsin acemiliği atmak içinLRF menziline giren her balık yakalanabilir. Palamutlar genelde kıyıya o kadar yaklaşmaz ama lüferler gelir.
Burada sorun son derece hassas olan LRF takımı ile balığı kıyılatmak ve sudan kesip karaya alabilmektir.
LRF' in sinden farkı sadece daha düşük ayarlı kalmışlar, daha küçük makineler ve daha ince misinalar kullanılmasıdır.
Daha ucuza geliyorsa çok güzel olur benim içinLRF menziline giren her balık yakalanabilir. Palamutlar genelde kıyıya o kadar yaklaşmaz ama lüferler gelir.
Burada sorun son derece hassas olan LRF takımı ile balığı kıyılatmak ve sudan kesip karaya alabilmektir.
LRF' nin spinden farkı sadece daha düşük atarlı kamışlar, daha küçük makineler ve daha ince misinalar kullanılmasıdır.
Zaten şuan aklım lrfde çünkü benim belirli bir zamanın yok istediğim zaman çıkmak istiyorum o yüzden lrf mantıklı geldi. Ama tek sorun hangi kamış makara misina alicagimdaŞeref abi gerekli açıklamaları yapmış zaten ancak size şöyle bir tavsiyem olabilir. Spin ile İstanbul'da sadece kısıtlı bir süre dişli avı yapılabiliyor onu da 2 senedir yapmadı. Geçen sezon spin takımını yerinden bile çıkartamadım. Lrf ile daha uzun sürelerde av yapma imkanınız mevcut. Sadece biri yapılacaksa ben oyumu Lrf den yana kullanırım.
Yukarıda kamış ve makine için 2.5K toplam bütçe belirtmişsiniz. Ekonomik nedenlerden dolayı 0 olarak ne tavsiye edebilirim bilemedim çünkü malzemeler aşırı pahalandı. Forumun lrf kısmında bir çok benzer konu ve direkt kamış/makine marka model olarak inceleme ve soru cevaplar var. Size önerim iyice okuyun araştırın. Sonrasında ise ikinci el ama temiz ürünlere bakın derim.Zaten şuan aklım lrfde çünkü benim belirli bir zamanın yok istediğim zaman çıkmak istiyorum o yüzden lrf mantıklı geldi. Ama tek sorun hangi kamış makara misina alicagimda
Evet sıfır için çok zor tavsiye için sağolunYukarıda kamış ve makine için 2.5K toplam bütçe belirtmişsiniz. Ekonomik nedenlerden dolayı 0 olarak ne tavsiye edebilirim bilemedim çünkü malzemeler aşırı pahalandı. Forumun lrf kısmında bir çok benzer konu ve direkt kamış/makine marka model olarak inceleme ve soru cevaplar var. Size önerim iyice okuyun araştırın. Sonrasında ise ikinci el ama temiz ürünlere bakın derim.