LRF Okuma V system 210cm veya Savagear 210 cm kamış

Evet benimkinin uçuda tubular bende genelde babyjig gibi sert sahteleri bu kamisla kullanıyorum 0,5-7 gr pro Marine kamisim var onun ucu solid onuda silikon Jighead lerde özellikle cok hafif sahtelerde kullanıyorum ama senin de dediğin gibi çokda aman aman bir fark yok aslinda
Sakıncası yoksa nerelerde avlanıyorsun

Çubuklu sahiline çok yakın oturuyorum. Yakın olduğundan çubuklu sahilinde avlanıyorum.Sahildeki birkaç kişinin tavsiyesi ile kulelileye de gitmiştim. 3.atışta kamış kırılmıştı. Yarıda kaldı avım; fakat ikinci atışımda çok sağlam bir vuruş almıştım. Tekrar fırsat bulursam gitmeyi düşünüyorum kuleliye. Baya kalabalıktı gittiğim gün de. Hem lrf hem spin yapanlar vardı.

Babyjiglerin her ağırlığını kullanıyorum büyüğünden küçüğüne birde duo nun zebra glow u guzel fakat dikkat etmek gerekiyor takılma olasılığı olan bir sahte fiyatıda yüksek Lrf sahtesi icin mesela ben zeminini iyi bilmediğim bir yerde kullanmıyorum duo yu özetlersek en cok kullandığım kendo babyjig ben gayet memnunum hem fiyatıda iyi takılıp kopsa bile cok üzmüyor

Evet fiyatı uygun hem de verimli. Takılsa da çok sıkıntı değil. Makine (link). Bir de şu jigden almayı düşünüyorum: savagear lrf psycho sprat jig. Ayrıca bir tane de Nomura Small Popper bakıyorum.

Makina başlangıç olarak iyi bence hafif ucuz aman dikkat et Lrf fena alma bagimliligi yapıyor silikon Jighead fazla dokunmuyor ama kamis makina öyle degil

Back