Lrf set önerisi

Akif abi o arkadasla gecen konustum tesadüf, hatta kamıştan bahsedip fotoğrafları atınca sonradan senin ilanlardaki fotograflarla aynı olduğunu anladım aynı kişi mi bilmiyorum ama o sanki kamışı başka birisinden almış gibi anlattı. Eğer senin oldugunu ve kefil oldugunu bilseydim sadece kamışı ben alırdım ama japonyadan sipariş verdim🙂
Aynı kişiden bahsetmiyoruz. Sen muhtemelen Receple konuştun. O da satıyor kamışı 0.2-0.5 gramla çalışmak herkesin harcı değil.🤣

Aynı kişiden bahsetmiyoruz. Sen muhtemelen Receple konuştun. O da satıyor kamışı 0.2-0.5 gramla çalışmak herkesin harcı değil.🤣
420 den lrf ye balıklama dalma mı demek bu 🙂 0.2 0.5 ile çalışmak herkesin harcı değil demek 😅
Yaklaşık 1 saat önce boğazda 240 gram kurşun atıyordum 😁

SHIMANO SOARE Cİ4+ S703 taftech alpha solid // Stradic 1000 aldım.
Bu seviye bir ürüne ulaşma imkanı sağladığın için @reelmaster Akif abiye ayrıca teşekkür ederim senden sonra soluğu denizin kenarında aldım balık olmamasına rağmen 1 Gr ile müthiş hissiyat vardı ki bu ilk lrf tecrübem ve ilk sayılabilecek atışlarım 😀

Hayırlısı olsun benimde kullanmış oldugum güzel bir kamış.. Şimdilerde crazee ajimeba max8gr kullanıyorum şaşırtıcı derecede iyi.. alternatif olarak onu da şiddetle öneririm..

Back