Lrf sistemine gore turna kasna perch sahtesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Honzer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Honzer

Aktif Üye
Tepki
47
Ödül
38
Merhabalar favorite white bird 05 5gr atarinda bir kamis okuma ceymar 10luk makina ile turna kasna gibi baliklar icin sahte silikon veya digerleri tavsiye ariyorum.

turna için kaşık kullan. arkası tüylü olanlar tavsiyemdir. decahtlon da bile uygun fiyatlı bulabilirsin 😉

Aynen resimdeki küçük sahtelere yönel ucuz olanlarından.. Daha sonra Savagearin spinner kaşıkları olabilir..

Ben tatlısuda çeşitli sahteler denedim. Hatta bir ara su asiri berrak idi gozumle de gordum. Neticede tavsiyem parlak seyler olacaktır metalik renkte parlak şeyler. Baliklar parlayan hareket eden şeylere oldukça guzel tepkiler veriyor. Bunun icin en uygun hazır mekanizma mepsler. Meps kullan. Yanlz iyi olanlarindan al kotulerinin kancalari kiriliveriyor. Cips posetinin ic yüzünü 3 lu kanca ile kombine edersen o dahi çok verimli olacaktir. Simdiden rastgele

2-3 numara döner kaşık tercih edebilirsin hafifliği açısından lrf kamışlarına çok uygun çekerken aksiyonada ihtiyaç duymazsın kendinden aksiyonlu renk olarak sarı kırmızı açık yeşil ve altın renkli modelleri tercih edebilirsin

Kasna için 0 ve 1 numara mepsler kullanabilirsiniz.
Turna için ise o atar aralığında bir kamış kullanmanız halinde muhtemelen (yeni başladığınızdan) kamışınızı kırma ihtimaliniz yüksek. Turna avı için genellikle 10 gramdan ağır sahteler kullanıldığından size tavsiyem atış aralığı 10-50 gramlık (2.40-2.70 cm) bir kamış temin etmeniz olacaktır.

Back