Satıldı Lrf & Spin Çantası

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

naildemirtas

Aktif Üye
Tepki
64
Ödül
38
Herkese merhaba,
Bir süredir kullanmadığım ihtiyaç fazlası olarak boşa düşen Sakura Lite Belt çantam satılıktır. Ürünü lrf de ve spin de kullandım.. Bir çok gözü olması nedeniyle oldukça kullanışlıdır. İsterseniz ayarlamalı bel kemeri ile bel çantası olarak kullanabilir; isterseniz sırt veya göğüse çapraz asarak da kullanabilirsiniz. Ürün linkini aşağı ekledim. Ürün tertemizdir yesyeni durmaktadır. Tek bir hasar olarak askı kısmında bulunan pense bölümüne ait, penseyi tutan ufak parça kopmuştur. Resimlere görüntüsünü ekledim. Alan arkadaşım kolayca bir terzide diktirebilir veya kendi dikebilir. Bunun harcinde detaylı görsellerde de göreceğiniz üzere hiç bir hasarı yoktur. Çanta ile beraber bir adet 13cm rapalalar için sahte kutusu ve bir adet lrf kokulu silikon kutusu hediye edilecektir. Çantanın içerisinde gönderilecektir.
Ürünün fiyatını çok uygun tutuyorum; 100TL ye alabileceğiniz bu çanta elinize geçtiğinde çok daha fazla edeceğini göreceğiniz bir ürün.. O yüzden pazarlık etmemenizi rica ederim. Kargo alıcıya ait olarak istenilen kargo ile de gönderim yapılacaktır.

Dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    64.9 KB · Okunma: 382
  • 2.jpg
    2.jpg
    67 KB · Okunma: 371
  • 3.jpg
    3.jpg
    44.5 KB · Okunma: 371
  • 4.jpg
    4.jpg
    42.4 KB · Okunma: 379
  • 5.jpg
    5.jpg
    44.8 KB · Okunma: 384
  • 6.jpg
    6.jpg
    95.1 KB · Okunma: 390
  • 7.jpg
    7.jpg
    87.3 KB · Okunma: 364
  • 8.jpg
    8.jpg
    57.4 KB · Okunma: 335
  • 9.jpg
    9.jpg
    56.2 KB · Okunma: 358
  • 10.jpg
    10.jpg
    43.2 KB · Okunma: 360
  • 11.jpg
    11.jpg
    41.1 KB · Okunma: 351
  • 12.jpg
    12.jpg
    51.3 KB · Okunma: 314
Üstadım bir şey sorayım bu kokulu lrf silikonları dar kaba mı koymak gerek? Zira geniş kapta sıvı ile teması olmadığından bozulma riski var mı?

Üstadım bir şey sorayım bu kokulu lrf silikonları dar kaba mı koymak gerek? Zira geniş kapta sıvı ile teması olmadığından bozulma riski var mı?

Şöyle ki kapta yeterli sıvı olmazsa sıvının temas etmediği yemler de kuruma olabiliyor.. Kendim yaşadım. Ama iki paket gulp u paket içindeki sıvılarıyla kullandım, sıvı miktarı iyiydi; yemlerde kuruma bozulma yaşamadım..

Çanta satılmıştır. İbrahim Bey e iyi günler kullanmasını dilerim..
Konunun kapatılmasını rica ederim.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back