Bütçe yetmedi abi o yüzden :/Makina olarak yeni seri Okuma Azaki inceleyebilirsin belki, 20liği nakitte makule gelebilir. İki arkadaşım aldı ama daha düzgün beraberce deneme fırsatımız olmadı. Gördüğüm kadarıyla makina olarak arada ciddi ağırlık farkı da var.
Neden abi dead ringera bulamassin merak ettim 🙂Senin yerinde olsam okuma dead ranger hiç bulaşmam onun yerine Okuma Ufr 762UL 228cm 1-9 gr kamışı alırdım 90gr ağırlık, 24ton karbon oranı, ufr uç teknolojisi özellikleri ile müthiş bir kamış.
Neden abi dead ringera bulamassin merak ettim 🙂
Arkadaşın dediği doğru. Daha iyisi varken (Fiyat farkını bilemicem) neden eski olanı alıyorsun. Mesela Fujin Salty Rugger kamışlara da bakabilirsin bence.İyisi varken kötüsünü niye alsın arada iki kamış arasında çok fark var.
Azaki yi nakit 100tl civarına alabilirsin, arkadaşların önerdiği kamışlar ile toplam harcaman çok daha fazla artacak, benzer bütçeyle alternatif önermeye çalışmıştım.Bütçe yetmedi abi o yüzden :/
Aldığın kamıştan az miktar fazlasına ben Dead Ringerdan çok daha üst bir kamış olan Savage Gear Parabellum satıyorum. Bir de makina olarak da ikinci ellere bakman bütçeni çok rahatlatacaktır, semtindeki ilanlara bak derim.Neden abi dead ringera bulamassin merak ettim 🙂
Tamamdır öyle yaptım kamış için 300 tl bütçe ayırdım önerilerinizi bekliyorumArkadaşın dediği doğru. Daha iyisi varken (Fiyat farkını bilemicem) neden eski olanı alıyorsun. Mesela Fujin Salty Rugger kamışlara da bakabilirsin bence.