Ben Bal karides ve Boru kurdu Glow rengini tavsiye ederim.
Shrimplerden uv veya glowlardan hangisini önerirsin
Ben Bal karides ve Boru kurdu Glow rengini tavsiye ederim.
Karadenizde genelde limon ,sardine , kefal, beyaz renkler çalışıyor , 4 gr lar daha avcı olurlar bence.Hanfish Zıpır için şu linkteki GLOW veya UV olanlardan hangilerini önerirsin?
(link)
Vibrasyon için de şu linktekilerden hangi modeli önerirsin?
(link)
Bunların 8gr versiyonları var onları mı önerirsin 4gr mı? @hari76
Karides renkleri güzel de karadenizde iş yapiyorlar mı bilmiyorum genelde Ege ve Akdenizde çok kullanılıyor , mavi kafa glow ve boru kurdu glow iyi duruyor , savagear vibrasiyonları güzel ama derin yerde kullanman lazım liman gibi yerlerde yoksa çok çabuk takılıyorlar.Şunlar nasıldır ? Bunlardan 2 tane önerir misin? Bu arada Savage Gear Vibrasyon almayı düşünüyorum sence iyi midir?
124732 dosyayı görüntüle
Karides renkleri güzel de karadenizde iş yapiyorlar mı bilmiyorum genelde Ege ve Akdenizde çok kullanılıyor , mavi kafa glow ve boru kurdu glow iyi duruyor , savagear vibrasiyonları güzel ama derin yerde kullanman lazım liman gibi yerlerde yoksa çok çabuk takılıyorlar.
Evet fleckerd rengi , gölde kullanacaksın fire tiger rengi alabilirsin, tatlı sularda en iyi iş yapan renklerden biridir , 8 gr alırsan daha uzağa atabilrsin.

Uv karides daha güzel duruyor sanki.Boru kurdunu aldım artık almam gereken son bir şey kaldı o da karides görünümlü uv veya glow olan bir model. Şu linktekilerden hangilerini tercih etmeliyim ? İnşallah altlarında ki gibi görünüyorlardır karanlıkta 😂
124734 dosyayı görüntüle 124735 dosyayı görüntüle
124733 dosyayı görüntüle
Uv karides daha güzel duruyor sanki.