Lrf takımım nasıl ?

Tepki
0
Ödül
11
Okuma wawe power 2.13 0-8 Gr
Okuma aria-a 20
0.06 misina
(İstanbul büyükçekmece plajı için genel olarak)
ve belirttiğim konumda ne tür balıklar yakalayabilirim
böyle bir takımım var sizce kombinasyonlar nasıl birde çokta tecrübem yok ne kadar kiloluk balık çekebilirim bu düzeyde tecrübe ve bu takım ilen iyi akşamlar

Okuma wawe power 2.13 0-8 Gr
Okuma aria-a 20
0.06 misina
(İstanbul büyükçekmece plajı için genel olarak)
ve belirttiğim konumda ne tür balıklar yakalayabilirim
böyle bir takımım var sizce kombinasyonlar nasıl birde çokta tecrübem yok ne kadar kiloluk balık çekebilirim bu düzeyde tecrübe ve bu takım ilen iyi akşamlar
1675799362332.pngAvlandığım nokta

Kaç killo çeker bilmiyorum ama makineye pek güvenmeyin cünkü baslangıç tan bille alt Bir makine imkanınız varsa iade edip alaris almanızı öneririm

Daha önce kulanmak nasip olmadı ama kulanan arkadaşlarım şikayetçi kiloluk balık gelince

Kamış hakında hiç bir bilgim yok kulanımların sonrası tecrüblerini bana da iletirsen sevinirim

Aynı kamıştan bende de var.Acemi için güzel ancak çok uzağa atış erimi sağlayamazsınız.Daha çok sığ sularda,sazlık alanlarda işinize yarayabilir.0-8 olmasına rağmen ben 1gr jigheadleri hissedemedim.(özellikle rüzgar olmamasına rağmen)Onun dışında orta ağırlıklarda aksiyonu başlangıç seviyesi için iyi.
Atış Erimi çok uzak mesafe olmadığından 1kg balık zor denk gelir diye düşünüyorum tabii şans işi.400 500gr civarı palamut çekmiştim bu kamış ile.
Makine olarak kesinlikle aria önerilmiyor.Keşke biraz araştırarak tercih etseydin.Alaris-20 o segmentlerin en iyisi ya da shimano fx1000

Aynı kamıştan bende de var.Acemi için güzel ancak çok uzağa atış erimi sağlayamazsınız.Daha çok sığ sularda,sazlık alanlarda işinize yarayabilir.0-8 olmasına rağmen ben 1gr jigheadleri hissedemedim.(özellikle rüzgar olmamasına rağmen)Onun dışında orta ağırlıklarda aksiyonu başlangıç seviyesi için iyi.
Atış Erimi çok uzak mesafe olmadığından 1kg balık zor denk gelir diye düşünüyorum tabii şans işi.400 500gr civarı palamut çekmiştim bu kamış ile.
Makine olarak kesinlikle aria önerilmiyor.Keşke biraz araştırarak tercih etseydin.Alaris-20 o segmentlerin en iyisi ya da shimano fx1000
Hocam valla yazdım satıcıya hiç avda kullanmadım zaten alaris 20 le degisebilirmiyiz diye birde kamis olarak ne önerirsiniz ? Gine 600 658 civarı 2.40 fln lrf beya hafif spin tarzi cevabınız için sagolun

Burdan als 20 alıp light spin yapabilirsiniz kamış ida değiştiricem önerisinin varmi light spin ıçın

Son düzenleme:
Back